hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 45
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2021-04-15

A világjárvány a legkülönbözőbb módokon fejti ki a hatását a fertőzöttekre és az egészséges emberekre, de van, ami közös: szinte mindenki rosszabbul alszik a lecsökkent életterében.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2021-04-09

Nem árt felkészülni már az oltást megelőzően az esetleges kellemetlen reakciókra.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2021-02-23

Öngondoskodással készül a nyugdíjra a millenniál-nemzedék.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-11-11

Ne csak beszéljünk a tudás fontosságáról, hanem fejlesszük tudásmenedzsment rendszerünket a modern kor kihívásai szerint! (x)

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-10-14

A pandémia következő hónapjaiban a hosszan tartó ülőmunka még a szokottnál is több veszélyt rejt magában. A munkáltatók azonban sokat tehetnek az egészséges életmód népszerűsítéséért.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-10-07

Vegyük észre a túlhajszoltság jeleit!

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-08-25

Többet aludtak és ettek, sokkal kevesebbet mozogtak, és a szülőket is megterhelte a gyerekekkel való összezártság – derül ki a MDOSZ felméréséből.

#8
Hrpwr
2020-07-10

A koronavírus-járvány alatti időszak minden vállalat számára új helyzeteket és egyben új kihívásokat teremtett. Hogyan motiválhatók a munkavállalók ebben a rendkívüli helyzetben, és mivel lehet nekik segíteni abban, hogy még ilyenkor is fejlődni tudjanak? (x)

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-07-10

Ez már a második évada a Bethesda által kezdeményezett életmódváltó versenynek.

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-07-06

Bár egyesek továbbra is attól tartanak, hogy azok, akik nem az irodában tartózkodnak, kevésbé lesznek produktívak, a legfrissebb tanulmányok épp az ellenkezőjét bizonyítják.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!

Az élet megállt ugyan, de a toborzás nem: bizonyos ágazatokban ugyanúgy kellett a munkaerő, a kampányok, kiválasztások és interjúk ugyanúgy folytak tovább az elmúlt egy évben is, mégis rengeteg dolog változott. Ennek tanulságait foglaljuk össze május 20-án!