hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 66
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2021-04-19

A tartósan, teljes munkaidőben monitor előtt végzett munka nagyon megterheli a szemet, több kellemetlen tünettel járó problémát is kiválthat.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Interjú
2021-03-30

Határvonalakról, lelkesedésről, munka/párkapcsolat egyensúlyáról és a kiégéses frusztrációkról beszélt nekünk Molnár Áron színész, a noÁr Mozgalom „frontembere”.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Employer branding
2021-03-19

Az idei HRKOMM-nyertes kampányokat bemutató cikksorozatunkban következőként ismerjétek meg a Telenor Hungary Zrt. „#ITTVAGYUNKEGYMÁSNAK remake videó” című aranyérmes pályázatát.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2021-03-05

Milyen kihívásokkal szembesülnek az elhúzódó Covid-betegségben szenvedők, amikor visszatérnek a munkába, és hogyan kezeljük ezt munkaadóként?

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2021-03-03

Hogyan nyilvánulhat meg a karanténfáradtság állapota gondolatainkban és viselkedésünkben, miképp különböztethetjük meg a kiégéstől, és milyen módokon tudjuk kezelni, ha már kialakult? Válaszok a cikkben!

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2021-02-22

Vezérigazgatók árulták el, ők hogyan őrzik meg a hatékonyságukat otthonról dolgozva.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2021-02-10

Ha úgy érzed, elvesztetted a motivációdat, íme néhány tipp, hogy újra erőt tudj venni magadon!

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2021-02-02

Tippek a tudatos jelenlét megéléséhez egy normál home office-os, elhavazós munkanapon.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2021-01-29

Amikor nem látod a végét: az elhúzódó járványhelyzet okozta negatív érzelmek és gondolatok kezeléséről.

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2021-01-14

Az eszközök azonnal jelzik, ha viselőik túl közel kerülnek egymáshoz – jórészt ennek is köszönhető, hogy a technológiát használó, zömmel amerikai sportligákban szereplő csapatok körében sikerült megúszni a tömeges megbetegedéseket.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!

Az élet megállt ugyan, de a toborzás nem: bizonyos ágazatokban ugyanúgy kellett a munkaerő, a kampányok, kiválasztások és interjúk ugyanúgy folytak tovább az elmúlt egy évben is, mégis rengeteg dolog változott. Ennek tanulságait foglaljuk össze május 20-án!