hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 43
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2021-03-04

A hazai vállalatok jóval több női digitális szakembert alkalmaznának, de nagyon kevés a jelentkező, mert az informatikai képzésben is túl kevés nő vesz részt.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2021-02-24

Sok az alaptalan sztereotípia az idősebb munkavállalók kapcsán, pedig tapasztalatukból adódóan több területen jobban teljesítenek a fiatalabbaknál.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2021-02-08

A csoporton belüli sokféleség jót tesz az egyedek egészségének – bizonyították magyar kutatók.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2021-01-25

Milyen hozadékai vannak egy sokszínű csapatnak, és miért érdemes kihasználni ezen előnyöket?

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Coaching eszköz
2021-01-11

Alázatosnak tartjuk A kis herceg lámpagyújtogatóját, vagy inkább folyamatoptimalizálásra küldenénk? Avagy: mi mindenre döbbenhetünk rá saját munkával való viszonyunkkal kapcsolatban az irodalomterápia módszerein keresztül?

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Interjú
2020-12-23

A Rosa Parks Alapítvány érzékenyítő kisfilmje kapcsán Suha Nikolett jogásszal, antidiszkriminációs szakértővel beszélgettünk a roma nők munkaerőpiaci nehézségeiről és saját életútjáról.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2020-12-14

„Vezetőként a legtöbbet nem a csapaton, hanem magunkon kell dolgoznunk” – állítja Jon Gordon, a vezetés, a szervezeti kultúra és az együttműködés témáinak elismert nemzetközi szakértője. Vele készült interjúnkban a nagyszerű csapatok titkairól beszélgettünk.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-11-19

A járvány mindenkit súlyosan érintett, a COVID által okozott globális krízis feltárta a társadalom repedéseit, a nemek közti egyenlőtlenségeket és a nőkre háruló fokozott terheket.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-11-16

A jövőre nézve elmondható, hogy a vállalati hírnév és a stratégiai tanácsadás kerül fókuszba.

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-11-02

Az idősebb korosztály erősíti a társadalmi összetartást.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Március 19-én, pénteken Belső kommunikációs workshop a Kreatív szervezésében!