hirdetés
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 96
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Employer branding
2019-07-05

Hazai HR szakemberek osztják meg tapasztalataikat arról, mi kerüljön a munkavállalói élménycsomagba.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Future
2019-07-02

A 4. ipari forradalom alapjaiban alakítja át a munkaerőpiaci viszonyokat és a lehetséges karrierutakat. Milyen következményekkel jár a technológiai fejlődés a munka világában, és mire kell figyelned, hogy képben maradj?

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2019-06-18

A Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége pályázatot és pályaorientációs programot szervezett a szakemberhiány ellen.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Future
2019-06-06

Élénk vizuális kultúra, ismeretterjesztés helyett képességfejlesztés, egyéni fejlődést támogató digitális lehetőségek – a digitális transzformáció rohamosan formálja át az oktatási igényeket is.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2019-06-03

A munkánk sokszor olyan helyekre is betolakodik, ahol egyáltalán nincs keresnivalója. Most tippeket adunk a feltöltődéshez!

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2019-05-30

Mi jelenti a legnagyobb kihívást ma egy pénzügyi vezetőnek? Milyen elkerülhetetlen lépéseket kell tennie a jövőben? Többek között ezekre a kérdésekre kereste a választ a PwC Magyarország 2019 tavaszán.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Future
2019-05-28

Az OECD nemrég megjelent tanulmánya többek közt a digitalizáció hatásairól, a foglalkoztatási formák területén végbemenő változásoktól, eltűnő munkakörökről és az aggasztó regionális különbségekről is beszámol.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Future
2019-05-24

A jelen és jövő kihívásaival való megküzdésben is kulcsfontosságú ez a négy kompetencia. 

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2019-05-24

A felhasználók kifejezetten igénylik az online jelenlétet, miközben a magyarországi kis- és közepes vállalkozások töredéke igazodik ki az honlapok, applikációk és a közösségi média világában.

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2019-05-22

Legalábbis ez derül ki egy friss hazai kutatás eredményeiből, amely a magyarok digitalizációhoz és online térhez való hozzáállását vizsgálta.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus