hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 14
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-08-10

Változás következett be a cégek közlekedési igényeiben.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-07-31

Hogyan alakíthatjuk tudatosan saját jóllétünket?

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-07-30

Megjelent és ingyenesen letölthető társlapunk, a Pont Itt magazin legújabb kiadványa, számos hasznos információval az utazásra készülőknek.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-07-13

A koronavírus-járvány erős hatással van az irodapiacra, nagyon sok cégvezetőt arra késztetett az elmúlt hetekben, hogy átgondolja, mekkora területet használnak ténylegesen, és milyen rugalmas megoldásokkal lehetne biztonságosabbá tenni a benti munkát.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-06-23

A hibrid szervezet fogalma nem új keletű, de míg korábban csak bizonyos szektorok képviselőit jellemezte, addig az elmúlt hónapok tapasztalatai nyomán számos cég életében válik alapvetővé, olyan területeken is, ahol korábban elképzelhetetlen volt.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-06-17

A munkába járás megkönnyítését és biztonságossá tételét szolgálja az új bicikliflotta, amelyet a vállalat tulajdonosa ajándékozott a budapesti iroda munkatársainak.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-04-06

A járvány után egyáltalán nem úgy fogunk dolgozni, mint eddig. Itt az ideje újragondolni az eddigi együttműködési módszereinket.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-03-24

Ha már zúg a fejed a sok szabályozástól és előírástól, akkor íme egy tömör, átlátható lista a Deloitte Legal szakértőitől!

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-03-23

Érdemes szemezgetni. Cikkünk folyamatosan frissül az újabb felajánlásokkal!

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-03-17

Az új élethelyzet számos megoldandó kérdést vet fel.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.