hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 170
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-21

A versenyt olyan egyetemistáknak szervezik, akik szívesen megtapasztalnák, milyen egy valós munkakörnyezetben felmerülő helyzetre új megoldásokat hozni.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Future
2020-09-11

„Mint minden élőlénynek, a mesterséges intelligenciának is szüksége van a figyelemre. Gondosan és tisztelettel kell vele bánni” – írja friss publikációjában a Guardian által alkalmazott mesterséges intelligencia.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2020-09-10

Új vezetési "trend" van születőben.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2020-08-24

Nincs olyan vezető, aki ne akadt volna már össze életében legalább egy alulteljesítő munkavállalóval.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-08-11

Egyre jobban bízunk a mesterséges intelligenciában.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-08-07

A helyzet most adott a rendszerek és folyamatok felülvizsgálatára. Mi szükséges ehhez, és mely lépések lesznek kihagyhatatlanok a közeljövőben? 

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2020-08-06

Hogyan ösztönözhetik a szervezetek az empátiát a munkahelyen?

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2020-08-05

A delegálás 5 szintjének ismerete és alkalmazása világos határokat jelöl ki a vezető és a beosztott között. Biztosítja, hogy a munkatárs ne menjen tovább annál, amit a vezető bizalma megenged, de tegyen meg mindent azért, hogy ezt a bizalmat növelje. 

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-08-03

Az Accenture legújabb jelentése szerint a világ cégvezetőinek kétharmada arra számít, hogy az európai piac viszonylag gyorsan talpra áll a COVID-19 járvány okozta gazdasági válságból.

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-07-27

Az álláspiac - megtörve a korábbi évek stabilitását - egy kínálat által meghatározott irány felé indulhat el.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!