hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2021-03-31

A COVID-19 hatására szigorodó adóellenőrzésekre számít a közeljövőben a vállalatok többsége – derül ki az EY hatvan országban 1265 adó- és pénzügyi vezető bevonásával végzett globális felméréséből.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2021-02-23

Az idei ellenőrzések fókuszában a KATA, az e-kereskedelem és az építőipar.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-10-01

Erre most érdemes tekintettel lenni, mert a hibák utólag már nem javíthatók – figyelmeztetnek az EY adóperes szakértői.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Tanácsadás
2020-08-13

„Szlovák lakcímkártyám van, ezért Magyarországon nem kell adót fizetnem…” „Csak arra kell figyelnem, hogy 183 napnál ne töltsek itthon többet!”... Nagyon sok hasonló tévhit kering Magyarországon az adóilletőség szabályai és joggyakorlata kapcsán.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2019-08-15

A munkaerőhiányra gyakori megoldás, hogy egy vállalkozás munkaerőt biztosít egy másik részére. Azt kevesen tudják, hogy a NAV átminősítheti ezeket a szerződéseket, ami komoly adózási kiadásokkal járhat. 

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!

Az élet megállt ugyan, de a toborzás nem: bizonyos ágazatokban ugyanúgy kellett a munkaerő, a kampányok, kiválasztások és interjúk ugyanúgy folytak tovább az elmúlt egy évben is, mégis rengeteg dolog változott. Ennek tanulságait foglaljuk össze május 20-án!