hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 413
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-21

A versenyt olyan egyetemistáknak szervezik, akik szívesen megtapasztalnák, milyen egy valós munkakörnyezetben felmerülő helyzetre új megoldásokat hozni.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-15

A bolygó megmentéséről is szó lesz az idei Brain Baron.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-09-08

Az EQ-nak nagy szerepe van a boldogulásban – otthon és a munkában egyaránt.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Megtartás
2020-09-08

A millennium és Z generáció reakciója a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos változásokra átalakíthatja a munkahelyekkel kapcsolatos elvárásokat.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Employer branding
2020-09-03

Amíg az elmúlt években a nyarak uborkaszezonnak számítottak az álláskeresők körében, addig idén kimondottan aktív maradt a “fehérgalléros” munkakeresés a karantén feloldását követően is.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Interjú
2020-09-02

Interjú L. Ritók Nórával a kitörési lehetőségekről – vagyis azok fájó hiányáról.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-08-31

Az idei Közép-Európai Informatikai Diákolimpián (CEOI) tizenhárom ország ötvenöt, húsz évesnél fiatalabb diákja vett részt.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Future
2020-08-24

A generációk jellemzése még napjainkban is a legmegosztóbb témák közé sorolható, de azt tudjuk, hogy a munkastílusuk, preferenciáik és motivációjuk alapján öt csoportba sorolhattuk a munkavállalókat.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2020-08-14

A munkahelyi barátságok legkényesebb válfaja az, amelyik vezető és beosztott között alakul ki. 6 tanács, amiket érdemes megfogadni.

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-08-11

Egyre jobban bízunk a mesterséges intelligenciában.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a HRPWR.HU ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 4.0 online szakmai konferencia szeptember 24-én.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!