hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 261
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-25

Az eseményt a virtuális térben tartották meg, nagy érdeklődés mellett. Az előadások október 8-ig visszanézhetőek a rendezvény virtuális felületén.

#2
2020-09-24
09:00:00

Az Üzlet és Pszichológia és a HRPWR.HU ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 4.0 online szakmai konferencia szeptember 24-én.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-23

Az Üzlet és Pszichológia és a HRPWR.HU ismét bemutatja nagy sikerű „kékgalléros” konferenciáját. Az élő találkozás hívei a szakmai előadások után élőben, egy délutáni, erdei Nordic Walking-os kirándulás keretében vitathatják meg egymással az elhangzottakat.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-09-18

Mitől van az, hogy bizonyos vállalkozók megbénultak, míg mások képesek voltak alkalmazkodni a megváltozott helyzethez? Van, aki csak várt (és vár), hogy valaki majd segít nekik. Van, aki önerőből változtatott. Onlineosított, profilt vagy üzletet váltott. 

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-15

A bolygó megmentéséről is szó lesz az idei Brain Baron.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-14

Az eseményt az online térben rendezik meg szeptemberben 24-én.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-11

A legtöbb technológiai cégnél a távmunka tartósan megmaradhat, ami új pozíciók megjelenéséhez is vezethet.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Interjú
2020-09-02

Interjú L. Ritók Nórával a kitörési lehetőségekről – vagyis azok fájó hiányáról.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Employer branding
2020-08-31

A HR- és kommunikációs szakma azt találgatja, hogyan lehet jól csinálni, megfelelően reagálni például az elmúlt időszakhoz hasonló, pandémia okozta krízishelyzetekre. Mindenki a tuti forgatókönyvekre vágyik, sok szakértő pedig kínálja is a „tuti” megoldásokat.

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-08-31

Az idei Közép-Európai Informatikai Diákolimpián (CEOI) tizenhárom ország ötvenöt, húsz évesnél fiatalabb diákja vett részt.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!