hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 28
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2021-01-04

A fogalmazásmódon is múlik, sikerül-e megtartani őket, derül ki egy friss kutatásból.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Interjú
2020-09-22

Robbanásszerűen indult a karrierje, aztán jött egy átok sújtotta, hosszú ezüstérem-sorozat. 19 éves korára feladta. Három év teljes kihagyás után újrakezdte: húsz kiló súlyfelesleggel, csapat nélkül, úgy, hogy szinte senki sem hitt benne. Risztov Évát faggattuk az újrakezdés tapasztalatairól és lehetőségeiről.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-09-14

Tanulságok a kudarcélményekből.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-07

Működnek a magyar munkahelyvédelmi intézkedések, és a munkaerő-kölcsönzés itthon, valamint a szomszédos országokban is jó alapot ad az újrainduláshoz, miközben országonként más-más módon igyekeznek felvenni a harcot a COVID okozta helyzettel. Legalábbis így látják a Prohuman szakemberei.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-08-12

A koronavírus-járvány miatt állás nélkül maradt vagy nehéz helyzetbe került kommunikációs szakembereket támogat a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének programja. A gyorssegély mellett egy, az iparágra szakosodott álláskereső portált is létrehoztak.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-08-05

A nemzetközi sztárvendégek mellett számos magyar nagyágyú is csatlakozik az ingyenes jövőfesztiválhoz.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-07-16

5 tipp a fenntartható hatékonyságért.

#8
Hrpwr
2020-06-29

A COVID-19 utáni talpraállás a legtöbb cégnek komoly kihívást jelent. A fizikai visszatérés az irodába, a munkavállalók felkészítése az újrakezdésre, a járvány miatti frusztráció leküzdése nagyon sok energiát emészt fel a vezetőkben. Jól jöhet ilyenkor egy olyan online eszköz, amely levesz egy terhet a vezetők válláról, és segít nekik a beosztottaik motiválásában. (x)

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-06-19

Nem ugyanabba az irodába térünk vissza dolgozni, mint ahonnan eljöttünk. De mi minden változik? Ezúttal nem a kötelező biztonsági intézkedésekről lesz szó.

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-06-12

Pesti Kornélia Contact Center vezető osztja meg azokat az olvasmányokat, melyek őt inspirálták, előrevitték ebben az időszakban.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! Apex Toplistás pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2021. április 16.

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!