hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 157
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2021-05-06

A pandémia által kikényszerített változásokra csak úgy lehetséges gyorsan reagálni, ha a szervezet, a humánerő és az infrastruktúra hármasa rugalmasan alakítható. Egy tudásmegosztó közösségi kihívás eredményei.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2021-04-16

Ha elérjük a megfelelő számú beoltottat, lassan fellélegezhetünk... Vagy mégsem? A home office ugyan tökéletes válasz volt a pandémiára, de azt látni kell, hogy főleg a legfiatalabb generáció számára hosszú távon komoly következményekkel fog járni.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2021-04-08

Hogyan kezdj bele az asszertivitás fejlesztésébe?

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2021-04-01

Lesújtóan hat a járvány a munkavállalók hangulatára: a járvány után robbanhat a fluktuáció.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2021-03-19

A magánélet és munka harmóniáját akkor sem könnyű megőrizni, amikor nincs járványhelyzet. Jelenleg azonban még azoknak is nehéz fenntartani ezt az egyensúlyt, akiknek korábban ezzel nem volt komoly gondja.

#6
Hrpwr
2021-03-10

Az elmúlt időszakban felértékelődtek a humán (soft) tényezők, mint például az érzelmi intelligencia, a kommunikáció, az együttműködés, a motiváció és a kapcsolatrendszerek. A humánus szemléletmód már nem személyes beállítódás kérdése, hanem az eredményesség alapja.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2021-03-09

A kiégés elég forró téma az elmúlt években. Ha belegondolunk, soha ennyi inger nem ért minket, és talán soha ennyi elvárásnak nem kellett megfelelnünk, mint ma. 

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2021-03-09

A koronavírus okozta szorongás a munkahelyi hangulatra is rányomta a bélyegét – derül ki egy friss felmérésből.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2021-02-24

„Persze, eltűnt az email… keressem meg helyetted megint én!” „Nem hiszem el, hogy megint nem kaptam visszajelzést!” „Kösz, hogy a főnökömet is rácécézted!” „XY-nal képtelenség együtt dolgozni!” Kisebb-nagyobb bosszúságok, melyek hozzátartoznak a munkahelyi élethez. A probléma, ha ezek miatt távozunk is az adott helyről...

 

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2021-02-17

A Soproni Egyetem és az Európai Coaching Szövetség együttműködésének eredményeként indul az egyetemi másoddiplomás képzés márciustól.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Az élet megállt ugyan, de a toborzás nem: bizonyos ágazatokban ugyanúgy kellett a munkaerő, a kampányok, kiválasztások és interjúk ugyanúgy folytak tovább az elmúlt egy évben is, mégis rengeteg dolog változott. Ennek tanulságait foglaljuk össze május 20-án!

Várjuk a legjobb tartalomalapú megoldásaitokat a Content+Marketing versenyünkre és influencer kampányaitokat az INFLU-ra! Nevezési határidő: 2021. május 21.

Olyan szolgáltatókat kértünk fel előadónak, akik elevator pitchszerűen, max. 10 percben válaszolnak az alábbi kérdésre: „Te most miben tudnád segíteni egy HR-es munkáját?”