hirdetés
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 83
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Megtartás
2019-07-16

Részletes összefoglaló arról, hogyan és miért érdemes belevetnie magát egy vállalatnak az önkéntességbe.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Tanácsadás
2019-07-10

"Mennyire otthonról hozott, és mennyire alakítható (adható, illetve elvehető) az ember szakmai önbizalma egy munkahelyen?"

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2019-07-09

A tréner, mentor, coach minél jobban végzi a munkáját, annál kevésbé van rá szükség? Egy szakmabeli tapasztalatai.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2019-07-05

Bár gyakran hagyja el a szánkat a "halálra dolgozom magam" kifejezés, javarészt átvitt értelemben használjuk. Nem úgy mint Japánban, ahol az extrém mennyiségű munkaórák és a túlhajszoltság valóban korai halálozást eredményez.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2019-07-04

Egy, a mosolygással és ennek a hangulatunkra tett hatásaival kapcsolatos évszázados elméletet cáfoltak nemrégiben amerikai pszichológusok.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Megtartás
2019-06-26

Egy Gallup-felmérés szerint az elkötelezett munkavállalók aránya 2000 óta folyamatosan 15%. Miért lehet ennyire alacsony ez a szám? Hogy lehetséges, hogy két évtizede semmit sem növekedett? És mit lehetne tenni mégis a növeléséért?

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2019-06-24

A tinédzserek körében egyre népszerűbbek a véleményvezérek, akik mutatják, merre is van az előre. Miért ne válhatna hát maga a vezető is influencerré?

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2019-06-13

Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológussal beszélgettünk énképről, önbizalomról, na és persze a lájkvadászat pszichológiájáról is.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2019-06-12

Egy vezető esetében különösen fontos a magas EQ megléte. De mi alapján mondhatjuk azt, hogy valaki magas EQ-val rendelkezik? És hogyan fejleszthető az érzelmi intelligencia?

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2019-06-11

Az alvásfigyelő mobilalkalmazások és a megfelelő alvásmennyiségről szóló cikkek még komolyabb alvászavarokat okozhatnak friss kutatás eredmények szerint.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus