hirdetés
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 43
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-01-17

Intenzív évet zárt tavaly az álláshirdetési és -keresési piac.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2020-01-13

Ha választhatnánk, férfi vagy női vezetőt preferálnánk? Milyennek látjuk a női vezetőket, mely területeken a leghatékonyabbak?

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2019-12-16

A korábban is működő családi vállalatok átéltek már recessziót, így jelenleg sokkal könnyebb helyzetben vannak, mivel az akkori tapasztalataikat most is fel tudják használni.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Future
2019-12-04

A közép- és kelet-európai magánvállalkozások tulajdonosainak új generációja ambiciózusan tekint a jövőbe a PwC NextGen felmérése szerint.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2019-11-28

Hol vannak a földrajzi mobilitás korlátai az építőiparban? Ki az, aki hajlandó utazni, és milyen feltételekkel? Ezekre a kérdésekre kereste a választ egy felmérés.

#6
Hrpwr >> Hrpwr
2019-11-25

Eltűnőben a nagyvállalatok optimizmusa.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2019-11-15

Bár az építőipar folyamatosan növekszik, a dolgozók bérében ez nem mutatkozik meg. Milyen megoldásra van szükség a munkaerő megtartásához?

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2019-11-05

Elégedetlenek a budapesti vállalkozások a szakképzési rendszerrel: például a megszerezhető gyakorlatot kevésnek tartják, ám kétharmaduk ennek ellenére sem fogadna be tanulót.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2019-10-11

Néhány szektorban csökkenni kezdett a munkaerőhiány.

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2019-10-09

A rugalmas munkavégzés a támogató szervezeti kultúra indikátora – na de ki részesüljön belőle? Ez ugyanis korántsem egyértelmű.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.