hirdetés
hirdetés

Mesterséges intelligencia

Pár év múlva már Amanda fog köszönteni a recepción

Magyar startup fejleszti a világ első 3D animációs látogatói menedzsment rendszerét.

Az AI Venture által fejlesztett, Amanda névre hallgató, hangvezérelt irodai ökoszisztéma elsősorban a recepciós feladatok elvégzésére lesz alkalmas. 

A rendszerbe első lépésben a felhasználó vállalat által összeállított adathalmazt töltik fel, tehát az ebben megtalálható kérdésekre tud válaszolni. Az újakat pedig rögzíti, így utólag lehetőség nyílik az ismeretek célzott bővítésére.

A jelenleg magyar és angol nyelven beszélő Amanda egyelőre páratlan a világon. Látogató menedzsment programokat máshol is alkalmaznak, de azok 3D animáció és hang nélkül működnek.

Az első modellt már tesztelik Budapesten, bár egyelőre csak a munkavállalók kísérleteznek vele, a látogatók még nem. Az ő visszajelzéseik alapján jelenleg is folyik a fejlesztés, hogy az eredmény minél több igénynek megfelelhessen majd.

A rendszer nem fogja teljesen felváltani az emberi munkaerőt, hiszen amíg egy tárgyaló foglalását rábízhatjuk, a szükséges eszközök bekészítésére nem lesz alkalmas, csupán értesítést küld a kijelölt személynek.

A munkáltatók számára viszont így is remek megoldást fog nyújtani, hiszen az emberi munkaerővel szemben sosem késik, nem fárad el, nem lesz beteg, megállás nélkül fog dolgozni és szabadságra sem akar majd menni. Ráadásul mindezt fizetésemelés nélkül teszi.

Az intelligens érzékelőknek köszönhetően észleli majd a szokatlan mozgásokat, és szükség esetén értesíti a mentőket, a rendőrséget vagy a tűzoltóságot. Emellett idővel saját elsősegély ismeretekkel is rendelkezni fog.

Azok a cégek, ahol alkalmazni fogják, biztosak lehetnek benne, hogy pozitív benyomást keltenek a látogatókban, illetve minden felmerülő kérdést és észrevételt hasznosíthatnak a felhasználói élmény további fokozásáért.

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a HRPWR.HU ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 4.0 online szakmai konferencia szeptember 24-én.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés