hirdetés

Appajánló

Megoldás a béna prezik ellen

Sokszor épphogy befejezzük a prezi összeálíltását, a megjelentetésére már nem fordítunk elég energiát. A Keynote megkönnyíti a dolgunk.

Még ma is elég egyetlen konferenciára elmenni, hogy legalább egy kínos prezentációt végignézhessünk. Hiába ütős a mondanivaló, ha a látvány a kora kilencvenes éveket idézi, vagy a prezentáció kivetítésével történő bénázás elviszi az előadás első öt percét. Ma nincs olyan vállalkozás, amelyik ne használna digitális csatornákat, az ezekben való jártasságot pedig sokan fogják annak a cégnek a kompetenciájával azonosítani, így mindig, minden körülmények között profi benyomást kell kelteni, akár három, akár háromszáz főnek prezentálunk épp.

A Keynote kifejezetten iOS platformokra készült, és nem is hazudtolja meg önmagát abban a tekintetben, hogy hozza az Apple eszközök védjegyévé vált pofonegyszerű és könnyen elsajátítható kezelést. Készíthetünk vele bármilyen prezentációt, sőt, azt megoszthatjuk bármilyen iOS készülékkel, de akár webes felülettel is. Az sem gond, ha az utolsó pillanatban nyúlnánk bele az anyagba, az app ugyanis folyamatosan szinkronizálja a prezentációt a különféle eszközök között, így mindenhol pontosan ugyanaz a változat jelenik meg. Nem új app, viszont folyamatosan csiszolják a tudását, legutóbb tavaly vezették be az iWorks integrációt, azaz egy prezentáción már többen is dolgozhatnak egyszerre. Az alkalmazás csak iOS platformokra érhető el, ára 9,99 dollár. 

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés