hirdetés
hirdetés

Appajánló

Megoldás a béna prezik ellen

Sokszor épphogy befejezzük a prezi összeálíltását, a megjelentetésére már nem fordítunk elég energiát. A Keynote megkönnyíti a dolgunk.

Még ma is elég egyetlen konferenciára elmenni, hogy legalább egy kínos prezentációt végignézhessünk. Hiába ütős a mondanivaló, ha a látvány a kora kilencvenes éveket idézi, vagy a prezentáció kivetítésével történő bénázás elviszi az előadás első öt percét. Ma nincs olyan vállalkozás, amelyik ne használna digitális csatornákat, az ezekben való jártasságot pedig sokan fogják annak a cégnek a kompetenciájával azonosítani, így mindig, minden körülmények között profi benyomást kell kelteni, akár három, akár háromszáz főnek prezentálunk épp.

A Keynote kifejezetten iOS platformokra készült, és nem is hazudtolja meg önmagát abban a tekintetben, hogy hozza az Apple eszközök védjegyévé vált pofonegyszerű és könnyen elsajátítható kezelést. Készíthetünk vele bármilyen prezentációt, sőt, azt megoszthatjuk bármilyen iOS készülékkel, de akár webes felülettel is. Az sem gond, ha az utolsó pillanatban nyúlnánk bele az anyagba, az app ugyanis folyamatosan szinkronizálja a prezentációt a különféle eszközök között, így mindenhol pontosan ugyanaz a változat jelenik meg. Nem új app, viszont folyamatosan csiszolják a tudását, legutóbb tavaly vezették be az iWorks integrációt, azaz egy prezentáción már többen is dolgozhatnak egyszerre. Az alkalmazás csak iOS platformokra érhető el, ára 9,99 dollár. 

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

hirdetés