hirdetés
hirdetés

Életmódváltók a Bethesdában

Tornával, zumbával, sárkányhajózással váltanak életmódot a Bethesda Gyermekkórház dolgozói

"Hogy beszéljünk az egészséges életmódról a gyerekeknek a kórházban, ha mi magunk nem teszünk érte? Így hát a tettek mezejére léptünk... Fél éven át 200 munkatársunk versenyzett: ki sportol, ki fogy többet" – olvasható a Bethesda Gyermekkórháznak a Facebookon közzétett bejegyzésében.

Ez már a második évada a Bethesda által kezdeményezett életmódváltó versenynek, amelynek az eredményei számokban:

  • 221 leadott kiló,
  • 94 közös sportprogram,
  • 19-féle sportág,
  • 16417 lefutott km,
  • 12055 perc úszás,
  • 11961 km kerékpározás,
  • 272 058 perc edzés.

Mindezt a Bethesda Gyermekkórház lelkes munkatársai abszolválták annak érdekében, hogy hitelesen beszélhessenek az egészséges életmódról a kórházban a gyerekeknek. A kampány ezen túl employer brandingnek és wellbeingprogramnak, valamint csapatépítő tevékenységnek sem utolsó, ráadásul öröm nézni a munkatársak videón átsugárzó lelkesedését.

Tekintsd meg a példaértékű kezdeményezésről készült videót:

A programra mindenféle osztályból és beosztásból érkeznek a munkatársak, a változatos programok között torna, zumba és sárkányhajózás is szerepel. "Egészségesebbek leszünk, miközben együtt vagyunk, és egyre inkább összekovácsolódunk, egyre inkább közösséget alkotunk" – mondja a videóban dr. Velkey György főigazgató.

"Gyerekek, most már példát vehettek rólunk!" – zárják a bejegyzést. Mi pedig hozzátennénk, hogy nemcsak a gyerekek, de más szervezetek is példát vehetnek róluk!

 

(forrás: Facebook)
hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés