hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hasznos tippek

Ingyenesen letölthető Home Office Best Practice gyűjtemény

A CX-Ray összeállított egy kétrészes Home Office Best Practice gyűjteményt, amely e-book formájában ingyenesen letölthető. 

Hogy birkóztak meg a cégek az otthoni munka bevezetésével és fenntartásával járó váratlan helyzettel? Milyen tanácsokat tudnak adni vezető HR-esek és szervezetfejlesztési szakemberek, tanácsadók erre vagy egy következő hasonló időszakra?

Kialakultak-e már olyan jó gyakorlatok, amiket szívesen ajánlanak másoknak, hogy fenntarthassák csapatuk hatékonyságát és mentális egészségét?

Hogyan készülhet fel egy nagyvállalat ezekre a változásokra? Mit tehet a tanulókért és munkatársaiért egy programozókat képző vállalat, ha nem jöhetnek létre személyes találkozások? Milyen konkrétumokkal küzdhetnek meg a munkavállalók az őket érő negatív hatásokkal?

A CX-Ray home office best practice gyűjteménye igyekszik összegyűjteni azokat a megoldásokat, történeteket és tippeket, amelyeket jó szívvel ajánlanak a tudásmegosztásra nyitott munkavállalóknak és vezetőknek. Kötetükben HR vezetők, szervezetfejlesztési tanácsadók és szervezetpszichológusok osztják meg otthoni munkával kapcsolatos élményeiket és tanácsaikat.

 

Az ingyenesen letölthető kiadvány itt érhető el.


hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Tippek, amivel a HR időt, pénzt spórol és/vagy lojalitást nyer! Olyan szolgáltatókat kértünk fel előadónak, akik elevator pitchszerűen, max. 10 percben válaszolnak az alábbi kérdésre: „Te most miben tudnád segíteni egy HR-es munkáját?”

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés