hirdetés
hirdetés

Hasznos tippek

Ingyenesen letölthető Home Office Best Practice gyűjtemény

A CX-Ray összeállított egy kétrészes Home Office Best Practice gyűjteményt, amely e-book formájában ingyenesen letölthető. 

Hogy birkóztak meg a cégek az otthoni munka bevezetésével és fenntartásával járó váratlan helyzettel? Milyen tanácsokat tudnak adni vezető HR-esek és szervezetfejlesztési szakemberek, tanácsadók erre vagy egy következő hasonló időszakra?

Kialakultak-e már olyan jó gyakorlatok, amiket szívesen ajánlanak másoknak, hogy fenntarthassák csapatuk hatékonyságát és mentális egészségét?

Hogyan készülhet fel egy nagyvállalat ezekre a változásokra? Mit tehet a tanulókért és munkatársaiért egy programozókat képző vállalat, ha nem jöhetnek létre személyes találkozások? Milyen konkrétumokkal küzdhetnek meg a munkavállalók az őket érő negatív hatásokkal?

A CX-Ray home office best practice gyűjteménye igyekszik összegyűjteni azokat a megoldásokat, történeteket és tippeket, amelyeket jó szívvel ajánlanak a tudásmegosztásra nyitott munkavállalóknak és vezetőknek. Kötetükben HR vezetők, szervezetfejlesztési tanácsadók és szervezetpszichológusok osztják meg otthoni munkával kapcsolatos élményeiket és tanácsaikat.

 

Az ingyenesen letölthető kiadvány itt érhető el.


hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés