hirdetés
hirdetés
hirdetés

Rocksztár kóderek

Így néz ki, amikor egy mesebeli kastélyba jársz dolgozni

Ki ne szeretne márványkandalló mellett, elképesztő történelmi díszletektől körülvéve egy igazi mesebeli kastélyban dolgozni, ahonnét egy csodás parkra és medencére nyílik kilátás? Ennél az Uruguay-i techcégnél megtapasztalhatjuk, hogy a technológia hogyan találkozik a nagypolgári életérzéssel.

A CodigoDelSur egy szoftvereket, webet és mobil applikációkat fejlesztő Uruguay-i társaság, amely a többi technológiai céghez hasonlóan gőzerővel növekszik, újabb és újabb munkatársak csatlakoznak a fiatal és lendületes csapathoz. Érdekes módon ők nem az egymilliós Montevideo modern irodaházaiban keresgéltek, amikor az új munkahelyüket szerették volna berendezni, hanem egy századfordulós kastélyt néztek ki maguknak.

A képre kattintva galéria nyílik!

Az 1920-as években épült nagypolgári lakhelyet eredetileg Párizsban szerették volna felépíteni, így a tervek is ott készültek, végül a távoli Dél-Amerika egyik legkisebb országában, az alig 3 milliós Uruguay fővárosában készült el. Számos fordulatos esemény zajlott le a falak között, még kolostor is működött egy ideig az épületben.
Jelenleg csaknem nyolcvan „technológiaőrült” dolgozik az irodában, akik lázasan keresik az innovációt, hogy a jövőt ők maguk tervezhessék meg, miközben adott egy csodálatos történelmi díszletekkel megáldott kastély. Hihetetlen izgalmas feladat volt ötvözni a 21. század technológiáját, a csapattagok elkötelezettségét az újdonságok iránt, valamint az ingatlan luxusát és kifinomultságát.

Ez a kettőség tükröződik a finom bőr Chesterfield kanapék és egy grandiózus zongora meglétében, valamint a videoművészeti alkotásokban, amelyek egyfajta poszt-apokaliptikus jövőt szimbolizálnak. Ez a különleges kombináció a látogatókat és a csapatot is egyfajta szürreális világba vezetik, ahol a kifinomultság és a technológia egyszerre jelenik meg abban a scifi-filmben, amelyet folyamatosan forgatnak az irodában.
Fantasztikus érzés lehet a kovácsoltvas-korlátba kapaszkodva az elegáns lépcsőházban felgyalogolni, megtekinteni a márvány kandallót, és eközben fejben mobil applikációkon agyalni, vagyis a múlt és a jövő egyetlen pillanatban egyesülhet. Ez már tényleg valódi időutazás.

A közel 1500 négyzetméteres kastélyt ráadásul csodálatos park veszi körbe, amelynek része egy csillogó vizű medence, de egy fedett közösségi tér is a rendelkezésre áll, ahol informális meetingeket tarthatnak, sőt, néhány céges bulit is szervezhetnek. Ha pedig kinyitják az ablakot, akkor talán még a zongorát is hallgathatják.

Fotók:  Studios Roff

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

SAVE THE DATE Vezetés és pszichológia konferencia április 28-án!

hirdetés