hirdetés
hirdetés
hirdetés

5 újító tipp

Hordd az órádat a másik kezeden egy napig!

A sablonok követése és elfogadása az egyik legnagyobb innovációs gát, legyen szó a magánéletünkről vagy a munkánkról. Ezért nagyon fontos, hogy tudatában legyünk, hogyan is szakítsunk a mindennapi rutinnal. Hiszen mintáink elhagyása elengedhetetlen a cégünk, szervezetünk megváltoztatásához – állítja Gijs van Wulfen Inspiration for Innovation: 101 Lessons for Innovators című könyvében.

Íme öt egyszerű és praktikus gyakorlat, amelyet a nemzetközi innovációs gondolkodó és LinkedIn-influencer javasol:

1. Próbálj meg a másik kezeddel írni csak egy percig. Ugye milyen furcsa érzés?

2. Válassz egy másik útvonalat a munkába menet. Le fog nyűgözni, mi mindent fedezhetsz fel az úton.

3. Viseld az órádat a másik kezeden egy napig. Szokatlan érzés lesz, azonban ez emlékeztetni fog arra, hogy legyél sokkal rugalmasabb.

4. Menj el a kedvenc éttermedbe. Nézz körbe, és vizsgáld meg a környezetedet 30 másodpercig. Garantáltan olyan dolgokat fogsz észrevenni, amiket korábban még soha.

5. Egy héten keresztül mindennap szólíts meg egy új embert a munkahelyeden, és kérdezd meg tőle, hogy éppen mi jár a fejében.

Miután megismerted a saját mintáidat, és a fenti technikák segítségével sikerült rövid időre szakítanod velük, az elméd immár nyitva áll a változásokra!

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

hirdetés