hirdetés
hirdetés
hirdetés

5 újító tipp

Hordd az órádat a másik kezeden egy napig!

A sablonok követése és elfogadása az egyik legnagyobb innovációs gát, legyen szó a magánéletünkről vagy a munkánkról. Ezért nagyon fontos, hogy tudatában legyünk, hogyan is szakítsunk a mindennapi rutinnal. Hiszen mintáink elhagyása elengedhetetlen a cégünk, szervezetünk megváltoztatásához – állítja Gijs van Wulfen Inspiration for Innovation: 101 Lessons for Innovators című könyvében.

Íme öt egyszerű és praktikus gyakorlat, amelyet a nemzetközi innovációs gondolkodó és LinkedIn-influencer javasol:

1. Próbálj meg a másik kezeddel írni csak egy percig. Ugye milyen furcsa érzés?

2. Válassz egy másik útvonalat a munkába menet. Le fog nyűgözni, mi mindent fedezhetsz fel az úton.

3. Viseld az órádat a másik kezeden egy napig. Szokatlan érzés lesz, azonban ez emlékeztetni fog arra, hogy legyél sokkal rugalmasabb.

4. Menj el a kedvenc éttermedbe. Nézz körbe, és vizsgáld meg a környezetedet 30 másodpercig. Garantáltan olyan dolgokat fogsz észrevenni, amiket korábban még soha.

5. Egy héten keresztül mindennap szólíts meg egy új embert a munkahelyeden, és kérdezd meg tőle, hogy éppen mi jár a fejében.

Miután megismerted a saját mintáidat, és a fenti technikák segítségével sikerült rövid időre szakítanod velük, az elméd immár nyitva áll a változásokra!

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Vedd kezedbe (akár magán, akár szervezeti) céljaidat és dolgozz velük! Vágyakból célok! Változásmenedzsment workshop Limpár Imrével május 14-én

Az MPRSZ tavaly negyedik alkalommal hirdette az Employer Branding Awardot. Május 14-én ezeket a díjnyertes megoldásokat ismerhetik meg a résztvevők.

Ne róluk, hanem velük beszélgessünk! Kékgallérosoktól , IT-soktól, Y-os tehetségektől, kismamáktól lehet kérdezni egy nyitott kerekasztal-beszélgetés keretében május 22-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

hirdetés