hirdetés
hirdetés

Evernote - Az ihletett pillanatok megőrzésére

Kapcsolattartás, információgyűjtés, tájékozódás, vásárlás, sportolás – ma már számos területen nyújtanak segítséget a mobil alkalmazások. Sorozatunkban olyan applikációkat mutatunk be, amelyek a vállalkozások, menedzserek életét könnyíthetik meg.

 

A reptéri biztonsági ellenőrzés során ugrik be, hogyan lehetne megoldani a hetek óta húzódó problémát, vagy otthon online böngészés során olyan oldalt találunk, amelyről úgy érezzük, hogy a kollégáknak is látniuk kell – nos, ha csak nincs kivételesen jó memóriánk, az ilyen ihletett pillanatok és ötletek jelentős része még azelőtt a feledés homályába vész, hogy hasznosíthattuk volna. Az ilyen helyzetekre jelenthet tökéletes megoldást az Evernote, amely gyakorlatilag az online gyűjteménye mindannak, amire szeretnénk emlékezni. Olyan, mint egy digitális notesz, amely azonban nem csak szöveges fájlokat, de fényképeket, weboldalakat, hangfelvételeket is képes tárolni. A megoldás nagy előnye az indexálási rendszere, ha egyszer valamit felvittünk a digitális noteszünkbe, akkor könnyen meg tudjuk találni, ráadásul akár az otthoni számítógépen, weben keresztül, vagy bármilyen mobileszközön. Androidon, iOS-en, Windows Phone-on is elérhető az alkalmazás, ráadásul teljesen ingyenes. 

 

 

 

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

Időstressz: Hogyan győzhető le? Energiamenedzsment 4 lépésben. 2017.12.01.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 6.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Nevezési határidő: 12.08.

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.

hirdetés