hirdetés
hirdetés

Evernote - Az ihletett pillanatok megőrzésére

Kapcsolattartás, információgyűjtés, tájékozódás, vásárlás, sportolás – ma már számos területen nyújtanak segítséget a mobil alkalmazások. Sorozatunkban olyan applikációkat mutatunk be, amelyek a vállalkozások, menedzserek életét könnyíthetik meg.

 

A reptéri biztonsági ellenőrzés során ugrik be, hogyan lehetne megoldani a hetek óta húzódó problémát, vagy otthon online böngészés során olyan oldalt találunk, amelyről úgy érezzük, hogy a kollégáknak is látniuk kell – nos, ha csak nincs kivételesen jó memóriánk, az ilyen ihletett pillanatok és ötletek jelentős része még azelőtt a feledés homályába vész, hogy hasznosíthattuk volna. Az ilyen helyzetekre jelenthet tökéletes megoldást az Evernote, amely gyakorlatilag az online gyűjteménye mindannak, amire szeretnénk emlékezni. Olyan, mint egy digitális notesz, amely azonban nem csak szöveges fájlokat, de fényképeket, weboldalakat, hangfelvételeket is képes tárolni. A megoldás nagy előnye az indexálási rendszere, ha egyszer valamit felvittünk a digitális noteszünkbe, akkor könnyen meg tudjuk találni, ráadásul akár az otthoni számítógépen, weben keresztül, vagy bármilyen mobileszközön. Androidon, iOS-en, Windows Phone-on is elérhető az alkalmazás, ráadásul teljesen ingyenes. 

 

 

 

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.22.

Az első benyomás megismételhetetlen. Légy rá felkészülve! Konferencia a POME-ról és fontosságáról szeptember 21-én.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 6.

Workshop a Kreatív szervezésében a Sakkom Interaktív szakmai támogatásával. Október 11.

hirdetés

A rovat további cikkei