hirdetés
hirdetés
hirdetés

Humán fókusz

Az intelligens irodaház, ahol munkába biciklizés után a kertben dolgozhatsz

Hatalmas kert, dolgozóbarát terek – így fest a frissen átadott pesti irodakomplexum, amelyben többek közt szabadtéri munkaállomások, kültéri fitneszgépek, hinták és a kerékpárral munkába érkezőknek bicikliárolók, valamint zuhanyzók és zárható szekrények is találhatók. A Budapest 9. kerületében található Mill Park a Skanska nyolcadik magyarországi fejlesztése.

A többfajta tömegközlekedési eszközzel is könnyen megközelíthető Mill Park Dél-Pesten található. Az új, LEED Gold minősítésű 36000 négyzetméter bruttó bérbe adható területtel rendelkező irodaprojekt a földszinten kívül hét szintből, valamint 538 férőhelyes háromszintes mélygarázsból áll. A Skanska fejlesztette új irodaház 90 százalékát több különböző bérlő veszi igénybe. Többek között az IT Services Hungary is itt rendezte be székhelyét.

“A Mill Parkot emberek építették fel, embereknek. És mi lehetne szebb ebben a munkahelyekről alkotott folyamatosan változó megközelítésben, mint az, hogy a dolgozóknak a munkahelyi környezetükről rugalmas elképzelésük legyen? A projekt egyik legfontosabb része az 5500 négyzetméteres kert. Szép, valamint pihentető látvány, és az embereknek sokféle szabadtéri lehetőséget biztosít az innovatív és hatékony munkavégzéshez” – mondta Marcin Łapiński, a Skanska Magyarország Ingatlan Kft. ügyvezető igazgatója.

A képre kattintva képgaléria nyílik!


Kültéri wifi, fitnesz, pingpong, hinta

A Mill Park minden egyes részletét úgy tervezték meg, hogy azok a folyamatosan változó munkavégzési módok követelményeihez igazodjanak. Az épületre vonatkozó elképzelések és tervek egyik alapelve a humán fókusz. A dolgozóknak rövid szünetekhez, kötetlen munkatársi beszélgetésekhez vagy szabadban végzett munkához nagyméretű multifunkcionális belső kert kínál helyszínt, illetve biztosít WiFivel és elektromos csatlakozással ellátott munkaállomásokat. A tágas zöld területen kültéri fitneszgépek, asztali foci, pingpong és hinták is találhatók. A munkába kerékpárral érkezőknek pedig kényelmes lehetőségek – 200 biciklitároló, zuhanyzók és zárható szekrények – biztosítottak.

Kifejlesztették a Connected by Skanska integrált épületüzemeltetési rendszert, ami a bérlők munkavállalóinak keze ügyébe helyezi a szolgáltatásokat (erről már korábban beszámoltunk itt). A mobil applikációt használhatják gépkocsi megosztáshoz vagy ellenőrizhetik rajta a valós idejű tömegközlekedési információkat. Az applikáció hírfolyammal járul hozzá a közösség kialakulásához is. Magyarországon először a Mill Parkban mutatják be a Connected by Skanska rendszert ősszel.

A képre kattintva képgaléria nyílik!


hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra március 22-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

hirdetés