hirdetés
hirdetés
hirdetés

Humán fókusz

Az intelligens irodaház, ahol munkába biciklizés után a kertben dolgozhatsz

Hatalmas kert, dolgozóbarát terek – így fest a frissen átadott pesti irodakomplexum, amelyben többek közt szabadtéri munkaállomások, kültéri fitneszgépek, hinták és a kerékpárral munkába érkezőknek bicikliárolók, valamint zuhanyzók és zárható szekrények is találhatók. A Budapest 9. kerületében található Mill Park a Skanska nyolcadik magyarországi fejlesztése.

A többfajta tömegközlekedési eszközzel is könnyen megközelíthető Mill Park Dél-Pesten található. Az új, LEED Gold minősítésű 36000 négyzetméter bruttó bérbe adható területtel rendelkező irodaprojekt a földszinten kívül hét szintből, valamint 538 férőhelyes háromszintes mélygarázsból áll. A Skanska fejlesztette új irodaház 90 százalékát több különböző bérlő veszi igénybe. Többek között az IT Services Hungary is itt rendezte be székhelyét.

“A Mill Parkot emberek építették fel, embereknek. És mi lehetne szebb ebben a munkahelyekről alkotott folyamatosan változó megközelítésben, mint az, hogy a dolgozóknak a munkahelyi környezetükről rugalmas elképzelésük legyen? A projekt egyik legfontosabb része az 5500 négyzetméteres kert. Szép, valamint pihentető látvány, és az embereknek sokféle szabadtéri lehetőséget biztosít az innovatív és hatékony munkavégzéshez” – mondta Marcin Łapiński, a Skanska Magyarország Ingatlan Kft. ügyvezető igazgatója.

A képre kattintva képgaléria nyílik!


Kültéri wifi, fitnesz, pingpong, hinta

A Mill Park minden egyes részletét úgy tervezték meg, hogy azok a folyamatosan változó munkavégzési módok követelményeihez igazodjanak. Az épületre vonatkozó elképzelések és tervek egyik alapelve a humán fókusz. A dolgozóknak rövid szünetekhez, kötetlen munkatársi beszélgetésekhez vagy szabadban végzett munkához nagyméretű multifunkcionális belső kert kínál helyszínt, illetve biztosít WiFivel és elektromos csatlakozással ellátott munkaállomásokat. A tágas zöld területen kültéri fitneszgépek, asztali foci, pingpong és hinták is találhatók. A munkába kerékpárral érkezőknek pedig kényelmes lehetőségek – 200 biciklitároló, zuhanyzók és zárható szekrények – biztosítottak.

Kifejlesztették a Connected by Skanska integrált épületüzemeltetési rendszert, ami a bérlők munkavállalóinak keze ügyébe helyezi a szolgáltatásokat (erről már korábban beszámoltunk itt). A mobil applikációt használhatják gépkocsi megosztáshoz vagy ellenőrizhetik rajta a valós idejű tömegközlekedési információkat. Az applikáció hírfolyammal járul hozzá a közösség kialakulásához is. Magyarországon először a Mill Parkban mutatják be a Connected by Skanska rendszert ősszel.

A képre kattintva képgaléria nyílik!


hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

hirdetés