hirdetés
hirdetés

Matchmaking

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.
Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

Időpont:
2019. november. 05. 08:30
Helyszín:
CEU Auditórium A (1051 Budapest, Nádor u. 9.)

Egy mondás szerint az embereket az IQ-juk miatt veszik fel, és az EQ-juk miatt küldik el. A fluktuáció megelőzése a megfelelő kiválasztással kezdődik. Több ezer embernek napi szinten kell meghoznia a döntést, hogy X-et vagy Y-t vegye fel munkatársnak. Egyformán képzett jelentkezők esetén az emberi faktor a döntő, ám ezt az emberi faktort a legnehezebb előre bejósolni. 
Mi a célravezető? Mesterséges intelligencia? Tesztek? Megérzés? Rutin? 
Válaszok az égető kérdésekre 2019. november 5-én a Matchmaking – Toborzás/kiválasztás konferencián DEMO-túrával egybekötve. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

Témáink lesznek: 
 Toborzási gyakorlatok, trendek, tippek, tanácsok a XXI. században
 Pszichológia a kiválasztásban
 Agyunk torzításai, melyre figyelni érdemes
 Toborzó chatbot – jobb, mint az ember? 
 Mérjünk? Ne mérjünk? Mit mérjünk? Hogy mérjünk?
 Hatékony hirdetési technikák
 Tényleg annyival jobban szeretnek az emberek játszani? – játékos toborzás eredményekkel
 Mesterséges intelligencia a toborzásban

Részvételi díjak:
Early bird kedvezményes jelentkezés október 4-ig: 33 900 + áfa/fő
Teljes árú részvételi díj: 39 900 + áfa/fő
Csoportos jelentkezés 3 főtől: 36 900 + áfa/fő

A jelentkezési lap letöltéséhez kattints a képre, majd kitöltve juttasd vissza a szervezőknek a toth.jazmin@pphmedia.hu e-mail címre:

Letöltöm a jelentkezési lapot! 


Időpont: 2019. november 5. (8.30 - 15.30)
Helyszín: CEU Auditórium A (1051 Budapest, Nádor u. 9.)
Kapcsolat: Tóth Jázmin, toth.jazmin@pphmedia.hu, 061 430 4544

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles) A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek.

Tóth Jázmin
toth.jazmin@pphmedia.hu
06 1 430 4544

Támogatóink:
Assessment Systems
Games for business
Jobsgarden
Workania

Fájlok

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.