hirdetés
hirdetés

Kékgalléros HR kihívások

Minden gallérhoz másképp kell szólnunk HR-eseként? Kiderül a november 21-i workshopunkon, ahová kék gallérosokra specializálódott HR-eseket várunk.

Időpont:
2017. november. 21. 13:30
Helyszín:
Premier Kultcafé (1085 Budapest, Üllői út 2-4.)

HR-esként beszéled a kékgallér nyelvet?

Kék gallér, fehér gallér, pink gallér, zöldgallér, aranygallér … minden gallérhoz másképp kell szólnunk HR-eseként? Kiderül a november 21-i workshopunkon, ahová kék gallérosokra specializálódott HR-eseket várunk.

A nap másik felében a Közösségi média a HR szolgálatában c. wokrshopunkon is részt vehet! Azonos nap, azonos helyszín, két félnapos workshop együtt, kedvezményes áron! A Közösségi média a HR szolgálatában programjáért kattintson ide!

 

Kékgalléros HR kihívások - Program

13:30-14:00 Regisztráció

14:00-14:20 Hogyan váljunk vonzóvá? - Kékgallérosok számára vonzó employer branding megoldások

Mostanában, a jó munkaerő hiányában, kikerülhetetlen a professzionális és tudatos employer branding tevékenység egy cégnél. Hogyan tette vonzóvá saját cégét a Grundfos potenciális munkavállalói számára?

Urbán Anita, HR igazgató – Grundfos

14:25-14:45 Fizikai dolgozók kiválasztása,fejlesztése és motiválása - a munkapszichológia szemszögéből

A rendszerváltás előtt munkapszichológusaink napi munkája jórészt fizikai dolgozók alkalmasságvizsgálatából állt; még öt évvel ezelőtt is a "kiválasztás" a vezetők kiválasztását jelentette - eljött az ideje annak,hogy újra a ló hátára üljünk, és mindkét csoportból a legalkalmasabbakat válasszuk ki a szervezet számára. Példákkal igyekszünk alátámasztani, hogy mit tehetünk a tudatos fejelsztés, motiválás érdekében.

dr. Klein Sándor, munka-és szervezetpszichológus, SHL Tanácsadó Kft.

14:50-15:05 Hol és hogy keresnek állást a fizikai munkások?

Vida Eszter kommunikációs igazgató előadásában kifejezetten a workshopra készített kutatás eredményeit prezentálja, melyből kiderül, hogy hol és hogyan keresnek munkát a kékgallérosok, mennyire jön szóba a fizikai munka a pályakezdők körében, és azon belül milyen prioritások vannak. Milyen nyelvhasználatra és felületekre nyitottak, és milyen tendencia mutatható ki e keresések terén az elmúlt évekhez képest.

Vida Eszter, kommunikációs igazgató - Sentione Hungary

15:10-15:20 KÖSZÖNJÜK NEKED! - Önbecsülésre épített kampány

Biztos sokan látták az utóbbi időben a gyerekrajzos óriásplakátokat egy-egy építkezés mellett " Az én apukám is itt dolgozik" vagy a „Köszönjük Neked” feliratokat. Mi áll e kampány hátterében? Miért érezték fontosnak a megrendelők, hogy pont a fizikai munkások önbecsülésére hassanak.

WELL PR

15:20-15:35 Kávészünet

15:35-15:45 Hogy találom meg a legjobbakat?

Hogy találja meg a LEGO a legjobbakat? Mennyire nehéz jó fizikai munkást találni? És milyen megoldások szünettek erre, melyek ezek közül a leghatékonyabbak a LEGO-nál?

Nagy István, toborzási vezető – Lego

15:50-16:00 Szállás, utazás - kis lépés a munkavállalónak, hatalmas lépés a cégnek

A szállásoltatás és utaztatás problémája látszólag nem tűnik egy központi kérdésnek, míg a munkavállalók életminőségét alapjaiban befolyásolja e két tényező, így a döntésben is segítség lehet, ha megkönnyítjük e feltételeket. Mik a tapasztalatok az Unilevernél?

Mészáros Szilvia, HR vezető – Unilever

16:05-16:25 A pénzen túl… mitől érzik jól magukat a fizikai munkások?

A pénz nem minden, igenis léteznek olyan eszközök, amelyek jobb teljesítményre sarkallják a kékgalléros munkavállalókat is. Költséges megoldások helyett engedjük szabadjára a HR-es kreativitásunkat és próbáljunk ki akár több módszert is! Dolgozóink meg fogják hálálni!

Gyakorlati példáinkkal az egri székhelyű Aventics Hungary Kft, egy gépipari és autóipari termeléssel foglalkozó középméretű vállalat tapasztalatait mutatjuk be.

Fiser Orsolya, személyügyi igazgató – Aventics

16:30-17:10 Ki és mi motivál?

 Kerekasztal beszélgetés a motivációról. Az ország vezető nagyvállalatainak HR-esei számolnak be jó és olykor tanulságos megoldásaikról, ami a kékgalléros munkatársak motiválását illeti.

Csoknyainé Horváth Gertrúd, HR osztályvezető - DM

Kreiter Éva, HR igazgató - Dreher Sörgyárak

Nagy István, toborzási vezető - Lego

Mészáros Szilvia, HR vezető – Unilever

Résztvevőként lehetősége van a nap másik felében rendezett  Közösségi média a HR szolgálatában c. workshopon is részt venni, ebben az esetben az alábbi kedvezményben részesülhet:

Közösségi média a HR szolgálatában + Kékgalléros HR kihívások
Egész napos jegy (az ár az ebédet tartalmazza): early bird október 25-ig 29 900 Ft+áfa/fő
Normál jegy október 26-tól: 27 900 Ft+áfa/fő
Csoportos kedvezmény október 26-tól: 29 900 Ft+áfa/fő


Amennyiben egy workhopon szeretne részt venni:

Kékgalléros HR kihívások workshop - Félnapos jegy
Early bird október 25-ig 17 900 Ft+áfa/fő
Normál jegy október 26-tól 21 900 Ft+áfa/fő
Csoportos kedvezmény október 26-tól: 17 900 Ft+áfa/fő

Közösségi média a HR szolgálatában workshop - Félnapos jegy
Early bird október 25-ig 17 900 Ft+áfa/fő
Normál jegy október 26-tól 21 900 Ft+áfa/fő
Csoportos kedvezmény október 26-tól: 17 900 Ft+áfa/fő

Kérjük, a jelentkezésnél tüntesse fel, melyik opciót választja!


A jelentkezési lap letöltéséhez kattintson a képre:

Letöltöm a jelentkezési lapot!

Időpont: 2017. november 21.
Helyszín: Premier Kultcafé (1085 Budapest, Üllői út 2-4.)
Kontakt: Szebek Rita szebek.rita@pphmedia.hu 06-1-430-4568

A programváltozás jogát fenntartjuk. A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról elektronikus utón számlát küldünk ki a megadott címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülnek.

Fájlok

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Díjátadó: 10.25. Kapunyitás: 19 óra

Workshop az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletéről, közismertebb nevén a GDPR-ról november 10-én.

Facebook és Instagram hirdetések kezelése a gyakorlatban november 16-án.

Minden gallérhoz másképp kell szólnunk HR-eseként? Kiderül a november 21-i workshopunkon, ahová kék gallérosokra specializálódott HR-eseket várunk.

Hr-esként Ön hol nézi meg először egy jelölt profilját? És kiről mit árul el az adatlapja? És azt vajon tudja, hogy a jelöltek hol és hogyan keresnek a legaktívabban munkát? Workshopunkon mindenre választ kap. November 21. 09:00

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 6.