hirdetés
hirdetés

Turizmus & Vendég Horeca Meetup

Több éven át tartó Business Klub rendezvényünket felváltja most induló Horeca meetup programunk, amelynek célja, hogy a hazai szállodások, éttermesek topkörnyezetben szerezzenek olyan információkat, építsenek új kapcsolatokat, amelyek elősegítik a sikeres üzletmenetet, üzemeltetést, miközben high-end gasztronómiát kóstolhatnak, és Horeca-beszállítókkal találkozhatnak közvetlenül.

Időpont:
2018. május. 07. 10:00
Helyszín:
Caviar & Bull (1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49.)
 
1 fő
 
  

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen: több éven át tartó Business Klub rendezvényünket felváltja most induló Horeca meetup  programunk, amelynek célja, hogy a hazai szállodások, éttermesek topkörnyezetben szerezzenek olyan információkat, építsenek új kapcsolatokat, amelyek elősegítik a sikeres üzletmenetet, üzemeltetést, miközben high-end gasztronómiát kóstolhatnak, és Horeca-beszállítókkal találkozhatnak közvetlenül.

Most, első alkalommal meghívott előadóink segítségével arra a témára fókuszálunk, hogy a szállodai vendéglátói területen a vendég az ételt vagy a környezetet értékeli jobban? Mi a fontosabb, a konyha vagy a megjelenés? És hogy lehet 1, majd 2 Michelin-csillagot elérni a vendéglátás területén?

Beszállítói területen segítünk eligazodni azoknak, akik felújítást, átépítést terveznek, vagy szeretnék bővíteni gasztro-területen kínálatukat.

Program 10.00 - 14.00:

Kerekasztal 01.

Trendekről, magyarországi lehetőségekről, éttermek, szállodák nyitásáról, átalakításáról, a sikeres üzemeltetés mai lehetőségeiről.

Résztvevők:
Flesch Tamás (ügyvezető igazgató, Continental Group: Hotel Parlament, Hotel Palazzo Zichy, Hotel Moments Budapest, Hotel Clark)
Kézdi-Schlachta László  (társtulajdonos, Caviar & Bull étterem)
Varró Zoltán (belsőépítész, designer)

Filmbejátszás: kitekintés a világ vezető szállodás és éttermes/szállodás design trendjeire.

Kerekasztal 02. 

A jó design maga a marketing? Mi vezet a sikerhez: a design vagy a funkcionalitás? Mi a fontosabb: a jó konyha vagy a látványos megjelenés?

Résztvevők: 
Niszkács Anna (ügyvezető igazgató, 2 Michelin-csillagos Onyx, Gerbeaud, Émile)
Mario Magalhaes (igazgató, Mystery Hotel, Aria Hotel Budapest nyitás)
Varró Zoltán (belsőépítész, designer)

Moderátor: Vágó Ágnes 

 

A jelentkezéshez kattintson a képre
Letöltöm a jelentkezési lapot!

 

A jelentkezéshez kattintson a képre
Letöltöm a jelentkezési lapot!


Szebek Rita 
szebek.rita@pphmedia.hu
06-1-430-4568

Támogató
Coninvest
JAB
Napfény Paplan
Villányi Pálinka
Caviar & Bull
REX
 
1 fő
 
  

Fájlok

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00