hirdetés

Home Office - Vezetési pszichológia - Végh József klinikai pszichológussal, volt túsztárgyalóval

2x45 perces élő, interaktív webinárium - Hogyan támogassuk, irányítsuk, motiváljuk a csapatot otthonról?

Időpont:
2020. május. 15. 10:00

A HRPWR.HU és az Üzlet & Pszichológia szaklap bemutatja az első, vezetőknek szóló, online, interaktív webkonferenciáját!

Amit egy volt rendőrségi kríziskezelő, túsztárgyaló pszichológus tud, az pont az, hogy stressz helyzetben, ráadásul távolról hogyan, milyen eszközökkel lehet hatni egy másik emberre. Végh József több évtizedes tapasztalata alapján rengeteg olyan tudást halmozott fel, ami a mostani helyzetben hasznos egy vezetőnek. Az élő workshop során olyan eszközöket mutat be, melyek segítségével egy vezető hatékonyabban tud jelen helyzetben is támogatni, irányítani, motiválni. A délelőtti előadást egy délutáni közös elemzés, értékelés, kérdezz-felelek blokk követ.

Előadó: Végh József, klinikai pszichológus, volt túsztárgyaló, TA szervezeti változást kezelő tréner

Időpont: május 15. péntek
               délelőtti szekció: 10.00 - 10.45
               délutáni szekció: 14.00 - 14.45

Részvételi díj: 11 000 Ft + Áfa/fő* 

Használja ki a kedvezményes jelentkezés + ajándék ÜPSZI csomagot (további információ a lap alján)!

Regisztráció: A jegyvásárlásért kattintson a 'Jelentkezem' gombra, vagy az esemény tetején található jegyvásárlási gombra. A jegyvásárlás regisztrációhoz kötött.

Fontos! A jelentkezésnél a 'megjegyzés' fülbe mindenképp tüntesse fel a regisztrálni kívánt felek e-mail címeit, mivel a konferencia elérése e-mail címhez kötött. A regisztráció online, bankkártyás fizetéssel vagy átutalással történik, melyről a megrendelő számlát kap a megadott e-mail címre. A befizetett regisztrációs díj alapján a résztvevőt szintén e-mailen értesítjük a belépéssel kapcsolatos információkról és a konferencia eléréséről.

* Az ár tartalmazza mindkét szekció díját.

Információ a kedvezményes jelentkezéssel kapcsolatban:

Amennyiben jelentkezik a HRPWR.HU mindkét online rendezvényére:

 Home office - Vezetési pszichológia Végh Józseffel (alapár: 11 000 Ft + Áfa/fő) 

 Rendszerezzzz, hogy időt nyerj! - Időgazdálkozási tréning (alapár: 6 900 Ft + Áfa/fő)

akkor a 2 rendezvény részvételi díja összesen 14 900 Ft + Áfa/fő!
A két tréning mellé pedig ajándékba adjuk az Üzlet&Pszichológia lap aktuális, online elérhető májusi számát is!
 
A kedvezményes jegyvásárláshoz kattintson ide, és a termék a kosarába helyeződik. A regisztráció fent leírt szabályai érvényesek. Minden további információt megtalál az eseményekre kattintva.
 
Kontakt: Székeli Dalma, event manager, szekeli.dalma@pphmedia.hu

A jelentkezéssel Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel.

 

Részvételi díjak:
Teljes árú jegy 11 000 Ft + Áfa/fő
Kedvezményes jegy 2 rendezvényhez: 14 900 Ft + Áfa/fő

Kontakt:
Székeli Dalma

event manager
szekeli.dalma@pphmedia.hu

A jelentkezéssel Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel.

 

 

 

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra cégvezetőknek, értékesítési vezetőknek, értékesítőknek, kommunikációs szakértőknek, politikusoknak, és mindenkinek, akinek a munkája részét képezi, hogy meggyőzzön másokat, értékesítsen valamit: terméket, szolgáltatást, ötletet vagy önmagát.

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! 10 alkalmas képzés péntekenként: 10 oktatási nap + konzultációs lehetőség! 2021. októbertől!

Mutassátok meg, hogy CSR-ral valóban lehet jót tenni! Normál nevezési határidő: október 12.

A HRPWR.HU és az Üzlet & Pszichológia szaklap bemutatja a VIII. HR szakmai randit.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Végső nevezési határidő: október 15.