hirdetés
hirdetés

Eredményes toborzási kampányok a LinkedIn-en: gyakorlati útmutató lépésről lépésre

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Időpont:
2019. szeptember. 12. 08:30
Helyszín:
Milton Friedman Egyetem (1039 Budapest, Kelta u. 2.)

 

A LinkedIn-en létrehozott álláshirdetések, toborzási kampányok manapság igen elterjedtek – de hogyan valósul meg mindez a gyakorlatban?
Gyakorlatorientált workshopunkon a vállalati LinkedIn oldalon keresztül tanulhatják meg a résztvevők a kampánykészítés lépéseit és eredményes működését. 

Amikről biztosan szó lesz:

  Hogyan építsük fel vállalati LinkedIn oldalunkat?
  Milyen profilképet válasszunk és hogyan fogalmazzuk meg a tökéletes főcímet, ami kommunikál is rólunk?
  Hogyan aktivizáljuk a profilunkat, hogy sokan ránk keressenek és meg is találjanak?
  Hogyan írjunk olyan posztot, amit sokan látnak és nagy aktivitást vonzanak?
  Kit hogyan találhatunk meg, és hogyan léphetünk másokkal kapcsolatba?
  Milyen csomagot érdemes venni annak függvényében, hogy mire használjuk a LinkedInt?
  Hogyan építhetünk személyes márkát a LinkedIn segítségével? 

 

A tréning számítógépteremben zajlik, emiatt a férőhelyek száma limitált, 24 fő! 

Előadó: Tokár Péter, toborzás-kiválasztási szakértő, TESK Csoport ügyvezetője

Fontos! A résztvevőknek hozzá kell férniük cégük LinkedIn profiljához! Ha a vállalat még nem rendelkezik LinkedIn profillal, segítünk a létrehozásában, amennyiben a résztvevő kapott erre engedélyt.

Részvételi díj:
  Teljes árú jegy: 24 900 Ft+áfa / fő

  Csoportos jelentkezés 3 főtől: 19 900 Ft+áfa / fő

A jelentkezési lap letöltéséhez kattintson a képre, majd kitöltve juttassa vissza a szervezőknek a hasznos.nelly@pphmedia.hu e-mail címre!

 

Időpont: 2019. szeptember 12.
Regisztráció: 08.30 - 09.00
Tréning időtartama: 08.30 – 13.00

Helyszín: Milton Friedman Egyetem (1039 Budapest, Kelta utca 2.)
Kapcsolat: Hasznos Nelly, hasznos.nelly@pphmedia.hu, 061 450 4527


A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállalkozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja.Továbbá hozzájárul, hogy a workshopon előadó TESK Tanácsadó Kft. (Székhely: 1132 Budapest, Váci út 18.) a későbbiekben marketing célú megkeresésre használja a Megrendelő adatait. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó, továbbá a TESK Tanácsadó Kft. adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja.
(https://pphmedia.hu/adatkezeles)
(http://www.tesk.hu/Adatvedelmi-szabalyzat)

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek. A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

REGISZTRÁCIÓ

A jelentkezési lap letöltéséhez kattintson a képre, majd kitöltve juttassa vissza a szervezőnek a hasznos.nelly@pphmedia.hu e-mail címre!


KAPCSOLAT
Hasznos Nelly
hasznos.nelly@pphmedia.hu
06-1-430-4527

Időpont: 2019.09.12., 09.00 - 13.00
Helyszín: Milton Friedman Egyetem (1039 Budapest, Kelta utca 2.)

RÉSZVÉTELI DÍJ
Teljes árú jegy: 24 900 Ft + áfa / fő
Csoportos jegy 3 főtől: 19 900 Ft + áfa / fő

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek.

Fájlok

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.