hirdetés
hirdetés

HR Best of! konferencia

leghasznosabb, leginspirálóbb people management tartalmak február 13-án, hogy a 2019-es éved még sikeresebb legyen!

Időpont:
2019. február. 13. 09:00
Helyszín:
Hatszín Teátrum (1066 Budapest, Jókai u. 6.)

“Best of” konferencia, hogy új lendülettel kezdd az évet!

Összeszedtük neked a leghasznosabb, leginspirálóbb people management tartalmakat, amitől valóban sikeresebb lehetsz 2019-ben.

Mi ezzel kívánunk boldog új évet minden hr-szakembernek, vezetőnek!

Program

08.30 – 09.00 Regisztráció 

 Valósítsd meg önmagad, és hagyd, hogy mások is ezt tegyék! 
Vezetőként, hr-esként felelősséged van abban, hogy mennyire hagyod, vagy akár kezdeményezed kollegáid önmegvalósítását. Akár munkában, akár munkán kívül. Ez pedig elengedhetetlen a hosszú távú együttműködéshez, amiben mindenki megtalálhatja a számításait.

Előadó: Ráskó Eszter; humorista, hr-manager, pszichológus 

 Inspiráló vezetők - avagy mi van a csillagok mögött?
Az előadás válaszokat keres arra, hogy képes egy karizmatikus vezető egyben tartani egy csapatot vagy egy céget. Mivel inspirálhatóak az emberek. Hogyan tartsa magas hőfokon magát és a csapatát egy felelősségteljes vezető.
Előadó: Imre Tóvári Zsuzsa; Hammel & Hochreiter

 Karriermélypontok, életközepi válság, kiégés… Mit kezdjünk velük?
Szakmai- és magánéletüken egyaránt bekövetkezhetnek elakadások, mélypontok, krízisek. Ilyenkor kénytelenek vagyunk belátni, hogy az életünk, vagy a „ránk bízott” kollegák élete valamilyen alapvető változást igényel. Hogyan ismerjük fel az érintettséget? És mi jöjjön a felismerés után?
Előadó: Dr. Buda László; pszichiáter

 Agilitás érthetően! Pontosan mi fog változni, ha agilissá válik a szervezetünk?
Manapság már a csapból is az agilitás folyik. De a legtöbben nem tudnák elmondani, hogy hogy néz ki egy agilis vezető egy napja, vagy például milyen felelősségi körökkel bővül egy agilis hr-es munkája.
Előadó: Füzér Gábor; pszichológus, szervezeti tanácsadó, coach

 Célkitűzés, avagy a "jövőből a jelent" logika alkalmazhatósága - Gyakorlati kitekintő
A józan ész, az alapvető percepciós hatások és a szocializációs folyamat a legtöbbünkben kialakítanak egy a "jelenből a jövőt" látó (vagy épp nagyon nem látó) alaplogikát. Ez az alaplogika aztán sokszor falak mögé zár bennünket, s célok helyett csak vágyakozunk, létezés helyett csak lézengünk a saját életünkben. Az előadás abba kíván rövid kedvcsináló betekintést nyújtani, milyen módszertani alternatívát képvisel, ha nem a "jelenből a jövőt", hanem a "jövőből a jelent" logikát követjük mindennapjaink során.
Előadó: Limpár Imre; tanácsadó szakpszichológus

 Pozitív pszichológia a munkás hétköznapokban
A pozitív pszichológia irányvonal létezéséről már sokan tudnak, de azzal már kevesebben vannak tisztában, hogy mi és hogy hasznosítható az elméletből a hétköznapokban, munkahelyi környezetben.
Előadó: Dr. Kovács Eszter; orvos-pszichológus-tanácsadó

További előadók: 

 Lisznyai Sándor, pszichológus, szervezeti tanácsadó, coach

Garantáljuk a hasznos és szórakoztató tartalmat!

Részvételi díj:
Teljes árú jegy január 17-től: 43 900 Ft + áfa / fő
Csoportos jelentkezés 3 főtől: 36 900 Ft + áfa / fő

A jelentkezési lap letöltéséhez kattints a képre, majd kitöltve juttasd vissza a szervezőknek a szebek.rita@pphmedia.hu e-mail címre!

Letöltöm a jelentkezési lapot! 

Időpont: 2019.02.13. (9.00 - 16.00)
Helyszín: Hatszín Teátrum (1066 Budapest, Jókai u. 6.)

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles) A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek.

Szebek Rita
szebek.rita@pphmedia.hu
06 1 430 4568 

Időpont: 2019.02.13. , 09.00 - 16.00
Helyszín: Hatszín Teátrum (1066 Budapest, Jókai u. 6.) 

Részvételi díj:

Teljes árú részvételi díj: 43 900 Ft + áfa / fő

Csoportos jelentkezés 3 főtől: 36 900 Ft + áfa / fő 

A jelentkezési lap letöltéséhez kattints a képre, majd kitöltve juttasd vissza a szervezőknek a szebek.rita@pphmedia.hu e-mail címre!

 Letöltöm a jelentkezési lapot!

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek.

Fájlok

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés

A leghasznosabb, leginspirálóbb people management tartalmak február 13-án, hogy a 2019-es éved még sikeresebb legyen!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Február 28-án a gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést a Facebookon és az Instagramon.