hirdetés

Agilisak lettünk!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Időpont:
2019. november. 15. 08:30
Helyszín:
KPMG (1134 Budapest, Váci út 31.)

 
Nem csak mesélünk az agilitásról, hanem belemegyünk a részletekbe: ki, hogy állt át, mit nyert vele és mik voltak a leküzdendő kihívások.

Program:
 9:15 - 9:35 Agilitás: honnan indult és hova jutott ez a módszer?
Tornai Balázs, Agile implementer
Ipartörténeti bevezető, hogy kontextusba helyezzük az agilitás fogalmát, bemutatva az előnyeit és kihívásait: manapság milyen területen és hogyan használható az agilis módszertan. Kinek ajánljuk – és kinek nem?  

 9:40 - 10:05 Az agilitás mint csapatsport. De kikből álljon a csapat? 
Molnár Attila, Szervezetpszichológus, TeamINSIGHT Labs CEO
Egy 24 országban, 52 csapat bevonásával végzett kutatásban arra a kérdésre kerestük a választ, hogy milyen típusú emberek alkotnak egy valóban agilis csapatot és hogy hogyan függnek össze a csapattagok viselkedéses jellemzői az agilitás üzleti mutatóival. Olyan kérdésekre adunk választ, mint hogy kikből állítsunk össze egy agilis csapatot? Hogyan fejlesszük már meglévő csapatainkat az agilitás felé? Milyen környezet képes kiváltani az agilitást, mint egyéni és csoportos viselkedést? 

 10:05 - 10:30 Agilis módszerek nem IT munkakörökben (esettanulmány)
Dr. Dancs Gábor, az elektronikai üzletág vezetője, HVG-ORAC
A HVG-ORAC könyvkiadó az IT fejlesztésben elért sikerek után az agilitás egyes elemeit a nem IT munkakörökben is elkezdte alkalmazni. Hogy néz ez ki a hétköznapokban?

 10:30 - 10:55 Egy nagyszabású agilistranszformáció története - OTP esettanulmány
Kisfalvi Bence, OTP Agilis Módszertani és Retail Üzletfejlesztési Center of Expertise – Igazgató
Január óta tart az agilistranszformáció az OTP-nél, beszámoló a tapasztalatokról, várt és váratlan kihívásokról.

 10:50 - 11:20 KÁVÉSZÜNET 

 11:20 - 12:20 KPMG Workshop: Mennyire felkészült a vállalatod a digitális tehetségek befogadására?
Székely András, menedzser, KPMG
A KPMG Digital Academy programjának részét képező “digital assessment” programjával határozottan és nyilvánvalóan megjelölhetőek azok a területek, melyeket fejleszteni szükséges annak érdekében, hogy egy vállalat előrébb tudjon lépni a digitális átalakulásban. Fontos kérdés, hogy tudják-e a vállalatvezetők vagy akár a cégen belüli szakértők, hogy hol jár a szervezet ezen az úton? Abban mindenki egyetért, hogy a digitalizáció hatással van a vállalat működésére, de arra a kérdésre, hogy milyen konkrét lépéseket tervez emiatt egy szervezet, már jóval kevesebben tudnak válaszolni. Ebben a rövid workshopban, ha minden kérdésre nem is kapunk választ, de egy határozott iránymutatás mellett a fejlesztendő területek meghatározására biztosan sor kerül.

Szigorúan gyakorlatorientált minikonferencia/workshop!

A jelentkezési lap letöltéséhez kattints a képre, majd kitöltve juttasd vissza a szervezőknek a toth.jazmin@pphmedia.hu e-mail címre:

Letöltöm a jelentkezési lapot!

Részvételi díjak:
Teljes árú részvételi díj: 24 900 + áfa/fő

Csoportos jelentkezés 3 főtől: 21 900 + áfa/fő

Időpont: 2019. november 15. (8.00 - 12.00)
Helyszín: KPMG (1134 Budapest, Váci út 31.)
Kapcsolat: Tóth Jázmin, toth.jazmin@pphmedia.hu, 061 430 4544

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles) A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek.

Tóth Jázmin
toth.jazmin@pphmedia.hu
06 1 430 4544

Fájlok

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!