hirdetés

Eredményes toborzási kampányok a LinkedIn-en: gyakorlati útmutató lépésről lépésre

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! 
ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal. 

 

Időpont:
2020. május. 31. 08:30

Eredményes toborzási eszközök a LinkedIn-en!

Hogyan használható a LinkedIn toborzásra? Hallgasd meg a legműködőbb gyakorlati tippeket egy profi toborzási tanácsadótól, aki 2 éve napi szinten sikeresen toboroz ezen a médiacsatornán.

A LinkedIn-en történő toborzás manapság már elterjedt, de hogyan is történik ez a valóságban?
Gyakorlatorientált workshopunkon a résztvevők lépésről lépésre megtanulják, hogyan kezdjenek hozzá a saját és vállalati profiljuk felépítéséhez, kapcsolati hálójuk kialakításához, és hogyan szerezzenek toborzási kampányaikhoz jelölteket ezen a felületen.

Amikről biztosan szó lesz:

 Hogyan építsd fel úgy a saját LinkedIn profilodat, ami már toboroz! Mit írj magadról, illetve a vállalatról?
 Kikkel és hogyan lépj kapcsolatba, ha toborozni szeretnél?
 Hogyan építsd fel a kapcsolati hálód, amely segítségével már Téged is megtalálnak a jelöltek.
 Milyen tartalmakkal építheted jól a személyes és a vállalati brandedet?
 Mire használható a vállalati LinkedIn oldal? Milyen elemekből építsd fel, hogy jó benyomást keltsen?
 Milyen LinkedIn felhasználói csomagot válasszunk a céljaink elérése függvényében?
...És még sok más aprónak tűnő ütős tipp, amivel időt spórolhatsz.

Előadó: Tokár Péter, toborzás-kiválasztási szakértő, TESK Csoport ügyvezetője

Fontos! A résztvevőknek hozzá kell férniük cégük LinkedIn profiljához! Ha a vállalat még nem rendelkezik LinkedIn profillal, segítünk a létrehozásában, amennyiben a résztvevő kapott erre engedélyt.
Javasoljuk, hogy hozz magaddal valamilyen számítástechnikai eszközt, pl.: a laptopodat!

Részvételi díj:
 Teljes árú jegy: 26 900 Ft+áfa / fő
 Csoportos jelentkezés 3 főtől: 21 900 Ft+áfa / fő

A jelentkezés fizetési kötelezettséget jelent.
A rendezvény limitált létszámú.

A jelentkezési lap letöltéséhez kattints a képre, majd kitöltve juttasd vissza a szervezőknek a toth.jazmin@pphmedia.hu e-mail címre!

 Letöltöm a jelentkezési lapot!

 Időpont: hamarosan
 Regisztráció: 08.30 - 09.00
 Tréning időtartama: 09.00 – 13.00
 Helyszín: KPMG (1134 Budapest, Váci út 31.)
 Kapcsolat: Tóth Jázmin, toth.jazmin@pphmedia.hu, 061 450 4544
 Rendezvényszponzoráció: Galambos Zsófia, galambos.zsofia@pphmedia.hu


A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállalkozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja.Továbbá hozzájárul, hogy a workshopon előadó TESK Tanácsadó Kft. (Székhely: 1132 Budapest, Váci út 18.) a későbbiekben marketing célú megkeresésre használja a Megrendelő adatait. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó, továbbá a TESK Tanácsadó Kft. adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja.
(https://pphmedia.hu/adatkezeles)
(http://www.tesk.hu/Adatvedelmi-szabalyzat)

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek. A programváltozás jogát fenntartjuk!

REGISZTRÁCIÓ
A jelentkezési lap letöltéséhez kattints a képre, majd kitöltve juttasd vissza a szervezőnek a toth.jazmin@pphmedia.hu e-mail címre!

Letöltöm a jelentkezési lapot! 

KAPCSOLAT
Tóth Jázmin
toth.jazmin@pphmedia.hu
06-1-430-4544

Időpont: hamarosan
Helyszín: KPMG (1134 Budapest, Váci út 31.)

RÉSZVÉTELI DÍJ
Teljes árú jegy: 26 900 Ft + áfa / fő
Csoportos jegy 3 főtől: 21 900 Ft + áfa / fő

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!