hirdetés
hirdetés

Zyntern Office Spotting 2019

Újraértelmezett állásbörze: ha nem jön ki a standhoz, hívd be az irodába!

Állásbörzék helyett rooftop bulik, szabadulószobák, irodalátogatások: kiderült, mivel lehet megszólítani a Z generációt. Az idén első alkalommal megszervezett Zyntern Office Spotting irodalátogató eseményen 16 cég  –  többek között az Unilever, a Citi, a P&G és Tesco Business Center – vállalta be, hogy megmutassa magát a mindennapokban az érdeklődőknek.

A Zyntern.com állásportál, a Z generációs fiatalok toborzási szakértője újraértelmezte az állásbörzék fogalmát: standok előtt feszengő, zajos beszélgetések helyett cégek irodáiba invitálták a legfiatalabb munkakereső generációt, hogy valódi élmény legyen a munkakeresés.

Közhelyektől hemzsegő szórólapok helyett közvetlenül találkozhatnak a szervezettel

A Zyntern csapata egy új formáció mellett döntött. A hagyományos állásbörzék népszerűsége folyamatosan csökken: egyre nehezebb az álláskeresők ingerküszöbét elérni, ugyanakkor a megjelenési költségek a sok millió forintot is elérhetik az aktivitásaikkal egymást túllicitáló cégek számára. A csökkenő érdeklődés oka egyrészt, hogy a fiatal munkakeresőket már az egyetemeken megszólítják a cégek, másrészt az online térben is egyre több álláshirdetéssel célozzák meg őket.

Online hirdetések ide vagy oda, a Z generációnak a hitelesség és a minél több információ begyűjtése (értékelések, vélemények, személyes tapasztalatok) alapvetően elsődlegesek a döntéseik során, legyen szó egy termék vagy szolgáltatás vásárlásáról vagy munkaadójuk kiválasztásáról. Mi a legjobb módja megismerni egy céget? Közhelyekkel teli szórólapok, szóróajándékok, csillogó-villogó standok helyett közvetlenül találkozni a szervezettel, munkakörnyezettel és leendő kollégákkal.

Tetőteraszos networking buli, szabadulószoba és chatbotos felfedező körút

Az idén első alkalommal szervezett Zyntern Office Spotting irodalátogató eseményen 16 cég, többek között az Unilever, a Citi, a P&G és Tesco Business Center – vállalta be, hogy megmutassa magát a mindennapokban az érdeklődőknek. A jelentkezők 4 tematikus útvonal programjait között válogathattak: marketing, pénzügy, IT/technológiai és SSC. Az útvonalakat végigjárva pedig garantált volt a személyes élmények begyűjtése. Valamennyi vállalat kitett magáért, és az irodalátogatások és kötelező munkáltatói márka programok mellett CFO-k, HR igazgatók, ügyvezetők köszöntői után tetőteraszos networking bulival, szabaduló szobás esettanulmányi versennyel és chatbotos felfedező körúttal készültek. Sőt, a Drehernél még a brand marketing tudománya mellett a sörcsapolás mesterségét is megtanulhatták a résztvevők.

A 3 napos Zyntern Office Spotting eseménysorozat központi oldalán 22 000 oldal felkeresés volt, amiből 14 000 egyedi látogató kattintása volt az eseményt megelőző 2 hétben. Eseményenként megoszló részvétellel több mint 500 látogató vett részt az eseményeken. A legnépszerűbb témák a marketinghez, a termékfejlesztéshez és a cégek fenntartható törekvéseihez kapcsolódtak.

A szolgáltatások igénybevétele esetén a legtudatosabb, legtöbbet kommentelő generáció a Zyntern Office Spottingon is megoszthatta a véleményét a tapasztalatairól. Sőt, a szervezők kérték a látogatókat, hogy valamennyi helyszínt értékeljék egy összetett szempontrendszer szerint. A látogatók visszajelzései alapján útvonalanként egy, vagy két Master Spot került kiválasztásra. Ők azok a cégek, akiknek a legvonzóbb irodája, a legjobb programjai és a legvonzóbb pályakezdőknek szóló karrier-lehetőségeik vannak.

A Zyntern Office Spotting 2019 Master Spotjai a résztvevők értékelése szerint:

IT kategóriában: Telenor és Generali

Marketing kategóriában: All You Can Move és British American Tobacco

SSC kategóriában: FrieslandCampina Service Centre EMEA Kft

Pénzügy kategóriában: Morgan Stanley és KPMG

Különdíjban részesült: Dreher Sörgyárak

(Borítókép forrása: a Zyntern Facebook-bejegyzése.)

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés