hirdetés
hirdetés
hirdetés

Követendő példák

Ahova hétfőn is jó bejárni dolgozni

107 kis- és középvállalkozás biztosan van, ami mindent megtesz azért, hogy megtartsa a munkavállalókat. Kiosztották a Szerethető Munkahely Díjakat. 

A DreamJo.bs állásportál szeptemberben hirdette meg a Szerethető Munkahely Díjat, hogy megmutassa, Magyarországon százával vannak olyan cégek, amelyek tesznek azért, hogy hosszabb távon is sikeresen tartsák meg munkatársaikat. A versenyre többszáz, 250 főnél kevesebbet foglalkoztató vállalkozás nevezett. A pályázatok elbírálásában bárki részt vehetett, aki jelentkezett zsűritagnak a díj weboldalán.

 A verseny során a benevezett cégek munkatársai meséltek arról, milyen náluk a munkakörnyezet, milyenek szakmai fejlődési lehetőségeik, mennyire terheli a munka a magánéletüket, hogyan tudnak együttműködni a főnökeikkel. A majdnem 600 fős önkéntes zsűri, közel 3000 leadatott szavazata alapján összesen 107 cég nyerte el és használhatja egy éven keresztül a Szerethető Munkahely címet. 

 A verseny eredményei szerint az ország legszerethetőbb munkahelyeinek 41 százaléka a technológia ipar szereplője, de kerültek a legjobbak közé mások mellett a szolgáltatás, az építészet, ingatlanpiac és az oktatás területén tevékenykedő vállalkozások is. 

Szerethető Munkahely lett többek között a Bortársaság, a Budapesti Fesztiválzenekar, a JóSzaki vagy a Hajtás Pajtás Futárszolgálat is. (A díjazott cégek teljes listáját itt megnézheti.) 

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

A CMA nevezései között ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! Új versenyünkre, az Influra az elmúlt két év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk. Nevezési határidő: április 11.

hirdetés