hirdetés
hirdetés
hirdetés

Videó

Le a kalappal a Heineken új toborzóvideója előtt!

Videósorozatunk következő részében egy újabb bátor és innovatív employer branding megoldást ismerhetünk meg. Balaton Anita, a Café PR ügyvezetőjének ajánlója.

Nagyszerűen kidolgozott, erős insightra építő, karakteres megoldás a Heineken #GO Places, mint azt a Heinekentől már megszokhattuk. Mindenki emlékszik még a The Candidate c. filmjükre, amivel felrobbantották az internetet. A mostani megoldásuk azért nagyon jó, mert tökéletesen mutatja be, mit ajánl a cég, milyen értéket, karriert kínál ‒ de nem áll meg itt. A teaser mellé kidolgoztak egy olyan második részt is, amiben az érdeklődő letesztelheti, vajon ő milyen személyiségprofilba esik a Heineken nézőpontjából.

Kit ne érdekelne, mit mond róla egy ilyen teszt? Miközben az érdeklődő jelöltek már a keresési folyamat elején élményt kapnak ‒ elvihető, testre szabott személyes anyagot ‒, aközben a cég adatbázist épít, és így a második lépésként akár már azelőtt megtudott egy csomó mindent a jelentkezőkről, mielőtt elolvasta volna az életrajzukat. Igazi win-win megoldás, bátran és nagyszerűen kivitelezve, következetes kommunikációs programmal kísérve. Le a kalappal!

A teaser:

A tesztelés:

Balaton Anita, Café PR, ügyvezető igazgató
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A leghasznosabb, leginspirálóbb people management tartalmak február 13-án, hogy a 2019-es éved még sikeresebb legyen!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Február 28-án a gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést a Facebookon és az Instagramon.

hirdetés