hirdetés
hirdetés
hirdetés

Videó

Le a kalappal a Heineken új toborzóvideója előtt!

Videósorozatunk következő részében egy újabb bátor és innovatív employer branding megoldást ismerhetünk meg. Balaton Anita, a Café PR ügyvezetőjének ajánlója.

Nagyszerűen kidolgozott, erős insightra építő, karakteres megoldás a Heineken #GO Places, mint azt a Heinekentől már megszokhattuk. Mindenki emlékszik még a The Candidate c. filmjükre, amivel felrobbantották az internetet. A mostani megoldásuk azért nagyon jó, mert tökéletesen mutatja be, mit ajánl a cég, milyen értéket, karriert kínál ‒ de nem áll meg itt. A teaser mellé kidolgoztak egy olyan második részt is, amiben az érdeklődő letesztelheti, vajon ő milyen személyiségprofilba esik a Heineken nézőpontjából.

Kit ne érdekelne, mit mond róla egy ilyen teszt? Miközben az érdeklődő jelöltek már a keresési folyamat elején élményt kapnak ‒ elvihető, testre szabott személyes anyagot ‒, aközben a cég adatbázist épít, és így a második lépésként akár már azelőtt megtudott egy csomó mindent a jelentkezőkről, mielőtt elolvasta volna az életrajzukat. Igazi win-win megoldás, bátran és nagyszerűen kivitelezve, következetes kommunikációs programmal kísérve. Le a kalappal!

A teaser:

A tesztelés:

Balaton Anita, Café PR, ügyvezető igazgató
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Hosszabbított nevezési határidő: június 1.

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

Nemzetközi PR Best Practices június 7-én: Nemzetközi PR vezetők esettanulmányai és vacsora az ICCO elnökségi tagjaival

Játssz komolyan! – LEGO® SERIOUS PLAY® workshop: Legózz a fejlődésért, legózz a flow élményért! Három LEGO® SERIOUS PLAY® workshop egy napon, válaszd ki a saját témádat! Időpont: június 14.

Ülj a géphez! – Facebook tréning HR-eseknek. Toborzási kampányok a Facebookon, lépésről lépésre, június 20-án.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

hirdetés