hirdetés
hirdetés
hirdetés

Márkaépítés verselve

Költészet és sport kéz a kézben

Eredményt hirdettek a Decathlon és a Magyar Íróválogatott által kiírt versenyen, amelyben a legkreatívabb szurkolói rigmusokat keresték.

Még október elején indította el a Decathlon a Magyar Íróválogatottal közösen azt a játékot, amelyen a legkreatívabb szurkolói rigmusokat keresték. A pályázat a sportszeráruház-lánc egy olyan kampányához kapcsolódott, amelyben az íróválogatott tagjai szerepeltek. A Decathlon kampányaiban rendszeresen bukkannak fel olyan sportolók, akiket a „Sportolj Ma!” amatőr sportközösségek tagjai közül választanak ki – így kerültek a kortárs írók is az őszi reklámfilmbe, plakátokra és internetes hirdetésekbe.

A közönségszavazás nyerteseit már korábban kihirdették a közösségi médiában, most pedig gazdára talált az az íróválogatott tagjai által dedikált focilabda is, amelyet az általuk legjobbnak tartott szurkolói rigmus alkotójának ajándékoztak.

 

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

hirdetés