hirdetés
hirdetés
hirdetés

Gyere a hűvösre!

Ilyen egy igazán lebilincselő toborzási kampány

A büntetés-végrehajtás nem épp a vonzó szektorok közé tartozik, ha álláskeresésról van szó. Éppen ezért az ottani HR-eseknek minden eszközt be kell vetniük, hogy magukhoz csábítsák a munkakeresőket. És ők ezt merész és egyedi módon meg is teszik!

A büntetés-végrehajtási szervezet dolgozói egy rendvédelmi szerv hivatásos állományú tagjai, ezért mind a kiválasztásukra, mind a szolgálatellátásukra különleges, az átlagosnál szigorúbb szabályok vonatkoznak. A felvételi eljárás során alkalmasnak bizonyulók akár a 6 hónapos képzést követően megkezdhetik a szolgálatellátást - olvasható a büntetésvégrehajtás toborzási oldalán.

A rendhagyó munkakörülmények és a hosszadalmas felkészítő képzést természetesen kiemelt juttatásokkal, utazási támogatással és szállás biztosításával igyekeznek kompenzálni.

Na, de ahhoz sem mindennapi eszközöket választottak, hogy egyáltalán felkeltsék a munkakeresők érdeklődését. A város legkülönfélébb pontjain kihelyezett óriásplakátjaikon olyan szellemes szófordulatokkal igyekeznek toborozni, mint "Rabul ejtünk", vagy "Lebilincselünk".

Néhány példa, a kampány során használt poszterekre:

"A megfelelő személyek kiválasztása érdekében továbbra is várjuk azon leendő munkatársaink jelentkezését, akik elhivatottságot éreznek a rendvédelmi pálya iránt, illetve a jövőjüket a büntetés-végrehajtás szervezetében képzelik el. A börtön stabil, kiszámítható, hosszútávra tervezhető munkahelyet teremt, amelyhez képzési és előmeneteli lehetőségek társulnak" – közölte a büntetés-végrehajtási szervezet

 

 

(forrás: www.bv.gov.hu)
hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

SAVE THE DATE Vezetés és pszichológia konferencia április 28-án!

hirdetés