hirdetés
hirdetés
hirdetés

Videó

Ezt a 3 kérdést mindenképp tedd fel az interjún!

Az alábbi videóban Adam Bryant, a Merryck ügyvezető igazgatója beszél három olyan teljesen randomnak tűnő kérdésről, amelyek mégis többet árulhatnak el a jelöltünkről, mint bármely cv vagy referencia.

Adam saját tapasztalatai és megfigyelések alapján gyűjtött össze három nem feltétlenül szokványos kérdést, amelyekkel a jelölt személyiségének mélyebb rétegeibe nyerhetünk betekintést.

1. Tegyük fel, hogy a Földön többé már nincsenek emberek, csak állatok. Ha választhatnál, milyen állat lennél és miért?

Ezt a kérdést már biztosan hallottuk, azonban azt valószínűleg kevesen tudják, hogy a magyarázat nagyobb jelentőséggel bír, mint maga az állat választás.

2. Szerinted mi a legnagyobb tévhit, amit veled kapcsolatban gondolnak mások?

Ez a kérdés az önismeretre és az introspekció szintjére világít rá. 

3. Mik azok a tulajdonságok, amiket a legjobban/legkevésbé szeretsz a szüleidben?

Az utolsó kérdés elég személyes, pont ezért meghökkentő is lehet néhány jelölt számára. Ezzel a kérdéssel a személyiség mélyebb rétegét ismerhetjük meg, mivel a szülők az egyik legjelentősebb referenciaszemélyek az életünkben. Így gyakran a bennük kívánatosnak ítélt tulajdonságoknak igyekszünk mi is megfelelni, a kevésbé kedvelt jellemzőkkel pedig ellentétesen viselkedünk.

Az angol nyelvű videót ide kattintva nézheted meg!

(forrás: Inc.)
hirdetés

Címkék

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Meghosszabbított nevezési határidő: május 31.

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Hosszabbított nevezési határidő: június 1.

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

Nemzetközi PR Best Practices június 7-én: Nemzetközi PR vezetők esettanulmányai és vacsora az ICCO elnökségi tagjaival

Játssz komolyan! – LEGO® SERIOUS PLAY® workshop: Legózz a fejlődésért, legózz a flow élményért! Három LEGO® SERIOUS PLAY® workshop egy napon, válaszd ki a saját témádat! Időpont: június 14.

Ülj a géphez! – Facebook tréning HR-eseknek. Toborzási kampányok a Facebookon, lépésről lépésre, június 20-án.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

hirdetés