hirdetés
hirdetés

HRKOMM Award 2017 Best Practices

A szüleid tudják, mivel foglalkozol?

A HRKOMM Award 2017 nyertes pályázatait bemutató sorozatunkban ezúttal a „Munkavállalók felé irányuló kommunikációs megoldások” kategórián belül a legjobb dolgozói céges esemény ezüstérmes megoldását tesszük közzé.

A LinkedIn szerint 3-ból 1 szülő nincs tisztában azzal, pontosan mivel foglalkozik a gyermeke. Különösen igaz ez azokra a munkakörökre, amelyek a digitális technológiai forradalomnak köszönhetően alakultak ki. Ezért a GE Digital budapesti fejlesztőközpontja Szülők Napja néven Magyarországon elsőként egy olyan egyedülálló szakmai napot tartott, melynek keretében szakemberei – többek között IT- és szoftverfejlesztő, adatelemző, és internetbiztonsági munkatársak – mini workshopok keretében mutathatták meg családtagjaiknak, mivel is foglalkoznak mindennapi munkájuk során.

Digitális szemléletformálás

A digitális szemléletformáló esemény célja az volt, hogy a szakemberek rokonai jobban megismerhessék és megérthessék azokat a technológiai változásokat, amelyek alapjaiban formálják át a világot, amiben élünk, és amelyben gyermekeik most is dolgoznak. Egyúttal az is volt az esemény célja, hogy pozícionálja a GE-t mint a jövő tehetségei számára vonzó, családbarát munkáltatót.

A stratégia fókuszában a munkatársak körében az esemény iránti érdeklődés, elkötelezettség és támogatás elérése állt. Ezért a GE projektcsapatával közösen a programot úgy alakították ki, hogy minél több szakterület képviselője szerepelhessen, belső és külső nyilvánosságot biztosítva számukra, valamint motiválva őket, hogy örömmel hívják meg családtagjaikat, és büszkén mutathassák be területüket.

Közben kísérőprogramokat is kidolgoztak – irodabejárás, GE-kvíz, interaktív fotófal, 360 fokos image videó VR szemüveggel, Facebook live stream (1, 2) –, melyek keretében kötetlenebb formában adtak lehetőséget a résztvevőknek, hogy közelebbről megismerhessék a vállalatot és annak egyedülálló kultúráját. A családi nap méltó megnyitásához Pál Ferencet kérték fel, akinek inspiráló előadása a szülők és dolgozó gyermekeik, a generációk közötti kapcsolatok fontosságáról megteremtette az egész napot végigkísérő pozitív hangulatot.

GE Szülők Napja videó:

A 360 fokos image videó:

Innét töltheted le a győztes pályázatot bemutató PDF-et!

hirdetés

Fileok

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

DIGITALIZÁLVA – ÚJ MEGOLDÁSOK SAVE THE DATE 07.23. 14:00

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés