hirdetés
hirdetés

Üzlet és Pszichológia 2021. február-március

Köszönjük, hogy megvásárolta a legfrissebb Üzlet és Pszichológia lapszámot. A teljes tartalom a jelszó birtokában itt elérhető.

Kedves Olvasónk!

Örülünk, hogy megvásárolta a legfrissebb Üzlet és Pszichológia lapszámot, mely az Ön által megvásárolt jelszóval az alábbi linken tölthető le saját használatra. 

A PDF megjelenítéséhez kérjük adja meg a jelszót:
hirdetés

Fileok

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

hirdetés