hirdetés
hirdetés

Váltás

Új vezető az Aon Magyarországnál

18 év után távozik az Aon Magyarországtól Veres Rita cégvezető, aki 5 évig vezette a HR tanácsadó céget, és számos szemléletformáló kezdeményezés kötődik nevéhez. Helyét Uzsák Éva Virág veszi át, aki 12 éve dolgozik a vállalatnál.

Uzsák Éva Virág korábban üzletfejlesztési vezető, 5 éve a cég innovációs motorja és PR vezetője volt. Most ő lesz az első olyan cégvezető az Aon Magyarország HR tanácsadási részlegének élén, aki kisgyermekes anyaként tölti be ezt a szerepkört. 

Uzsák Éva Virág
„Megtiszteltetés, és egyben izgalmas kihívás az Aon Magyarország HR tanácsadó cég élére állni. Mindig az motivált igazán, amikor új dolgokkal volt lehetőségünk kísérletezni, és ötleteinkkel nemcsak itthon, de a nemzetközi színtéren is hatást tudtunk elérni, akár mozgalmakat indítani. Az Aon globális szervezetében is a megújulás központjának tekintenek bennünket. Vezetőként az a legfontosabb számomra, hogy még jobban megmutassuk azt a csapatot, akik a magyar és nemzetközi sikerek mögött állnak, és kísérletezni fogok a jövő szervezeti módszereivel csapatunkon belül is. Az új típusú munkavégzési formák szükségességét én magam is maximálisan érzem, hiszen 2.5 éves kislányom megszületése után én is tapasztaltam, mennyire fontosak a rugalmas keretek. Hiszek abban, hogy nem kell egy nőnek választani a szakmai kiteljesedés és a család között, de ahhoz, hogy ez Magyarországon sokak számára így legyen, még tennünk kell szemléletformálás, és vállalati keretek területén is. Számomra mindig élmény volt dolgozni, és ezt szeretem anyaként is megélni.”  – mondta Uzsák Éva Virág. 

Az Aon Magyarország csapata 2018-ban is meghirdeti olyan nagy sikerű, úttörő kezdeményezéseit, mint a Legjobb Munkahely Program, a HR Fest, és idén megújult formában újra elindítja a munka világát felrázó World of Work Moonshot 24 órás ötletversenyt is.

Veres Rita: "Valami véget ért"

A stafétabotot átadó Veres Rita 2001-ben gyakornokként került a nemzetközi HR tanácsadó céghez, és számos területen dolgozott, tanácsadóként, közép-kelet-európai projektvezetőként, illetve európai szakmai vezetőként, mielőtt a magyar cég vezetője lett. 2015-ben az év női vezetőjévé választották, 2016-tól a szilícium völgyi jövő egyetemének, az amerikai Singularity University budapesti nagykövete is.

„Magyarországon nincs benne a kultúránkban, hogy azt mondjuk, elfáradtunk, valami most véget ér. Pedig néha ez történik. 18 év után búcsúzom az Aon-tól, mert nem olyan tűzzel égett már bennem a szenvedély, mint ahogy azt egy vezetőtől, és így magamtól is elvárnám. Itt az idő megpihennem, feltöltődnöm, új irányok felé néznem, Magyarország (szerintem) legjobb tanácsadó cége pedig új, és friss vezetőt érdemel. Büszke vagyok arra, hogy 5 évig vezetőként Európai szintű csapatot és tudást sikerült felépítenünk, mert mindig azt gondoltam, hogy egy kicsi országból is lehet világraszóló sikereket elérni, így dolgozhattunk legnagyobb európai ügyfelekkel, és nyerhettünk európai innovációs díjakat. Emellett jövőformáló szerepünk is van a piacon: például tavaly indítottuk el a World of Work Moonshot kezdeményezést a csapattal. Legjobb Munkahely Programunk pedig azt közvetíti a piacon, hogy az ember a legfontosabb érték. A legbüszkébb mégis a tehetségeinkre, a csapatra vagyok, azokra a fantasztikus emberekre, akik szemem láttára bontakoztak ki. Amit pedig én kaptam a cégtől, az a legfontosabb dolog: lehetőség, szabadság, tér az alkotásra és fejlődésre. Ezek a sikerek azonban legalább annyira kötődnek a csapathoz, mint hozzám, és abban is biztos vagyok, hogy Uzsák Éva fantasztikus vezető lesz, aki épít a hagyományainkra, de mer is igazán bátran változtatni.” – mondta Veres Rita.

 

 
 
hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

hirdetés