hirdetés
hirdetés

Karrierhír

Új üzletfejlesztési igazgató a legnagyobb magyar vezetőkiválasztónál

2020. szeptemberétől új üzletfejlesztési igazgató került kinevezésre a HumanField vezetőkiválasztó cégnél Kárai Anita személyében, aki a nyár folyamán csatlakozott a vállalathoz.

Anita közgazdászként végzett és több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik üzletfejlesztés területén. HR-es karrierjét megelőzően előbb állami, majd multinacionális környezetben szerzett tapasztalatot, később egy hazai tanácsadó ügynökségnél dolgozott ügyfélkapcsolati igazgatóként. Számtalan multinacionális és hazai vállalattal áll közvetlen kapcsolatban és segíti őket tanácsaival több területen.

Karai Anita

Az új üzletfejlesztési igazgató legfontosabb célkitűzése, hogy a nehéz gazdasági körülmények ellenére tovább erősítse a HumanField piacvezető szerepét. Tervei között szerepel az is, hogy a HumanField szolgáltatási palettáját bővítve még szélesebb körben tudják segíteni ügyfeleiket.

A HumanField az utóbbi években dinamikus növekedésen ment keresztül, 2015 óta piacvezető szerepet tölt be a vezetőkiválasztásra szakosodott magyar fejvadászcégek között, 2018 óta pedig a teljes munkaerő-közvetítési szektorban.

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

hirdetés