hirdetés
hirdetés

Szoftver

ÚJ! webBEO – webes beosztástervezés bárhol, bármikor!

Új webes beosztástervezés szoftverrel jelentkezett az L-SOFT idén júliusban. Bár a webBEO új termék, a sikeres desktop beosztástervezőn alapul, amely nagyvállalati igények alapján készült 2008-ban, és abban az időszakban hiánypótló megoldásnak számított a hazai piacon.

A webBEO könnyen elérhető, nem szükséges telepíteni semmilyen applikációt, egy böngészőből futtatható.

Az innovatív fejlesztéseknek köszönhető pl. a Beosztás Monitor lehetőség, amely óriási segítséget jelent a beosztást készítő munkatársnak, hiszen egy képernyőn, 8 panelen tekintheti át a csoportja adatait.

Ezen túl a paneleken megjelenített adatokat diagrammokon is megtekinthetjük, így már egy grafikus felület segíti a könnyebb információbefogadást.

Kijelenthetjük, hogy a webes szoftver megtartja a desktopos előd valamennyi jól bevált funkcionalitását, de az új platform adta lehetőségeket is maximálisan kihasználja.

Letisztult, de színekkel mégis látványosan tagolt felületeken dolgozhatunk, továbbra is segítenek minket például a Munka Törvénykönyve ellenőrzések, a forgalmi tervek figyelése, a dolgozói igények figyelembevétele és valamennyi extra minőségű szolgáltatás.

Kattintson, kérjen termékbemutatót, árajánlatot! (x)

Tomkó Gyöngyvér, marketing menedzser, L-SOFT Zrt.
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés