hirdetés
hirdetés

Appajánló

Triplingo – activity helyett

Biztos mindenkinek van egy olyan ismerőse, aki egy-egy közös utazás során a helyi (sőt leginkább semmilyen) nyelvet nem ismerve kézzel-lábbal próbálja elmagyaráztatni magának a repülőtéren, melyik a város legjobb steak étterme, majd egy tízperces mozgásterápiás foglalkozásnak is beillő szeánsz után már büszkén újságolja nekünk a hely nevét az odajutás pontos módját és a főpincér feleségének kedvenc virágát.

Ez a tudás sajnos nem elsajátítható, de a Triplingóval azért bárki eligazodhat szinte bármennyire idegen környezetben, persze sokkal kevésbé látványos formában. De mit is kapunk pontosan?

Csaknem 2000 hasznos kifejezést 13 nyelven, 19 nyelven tudó szinkrontolmácsot, illetve percenként 3 dollárért egy valódi tolmács segítségét is igénybe vehetjük, 10 000 szavas offline szótárt, nyelvleckéket, valutaváltót és borravaló-kalkulátort, kulturális gyorstalpalót, és még számos valóban hasznos szolgáltatást az idegen országokban való eligazodáshoz.

Az iOS és Android készülékekre elérhető alkalmazás ingyenes, mindössze néhány speciális szolgáltatáshoz szükséges a zsebünkbe nyúlni.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés