hirdetés
hirdetés

Appajánló

Triplingo – activity helyett

Biztos mindenkinek van egy olyan ismerőse, aki egy-egy közös utazás során a helyi (sőt leginkább semmilyen) nyelvet nem ismerve kézzel-lábbal próbálja elmagyaráztatni magának a repülőtéren, melyik a város legjobb steak étterme, majd egy tízperces mozgásterápiás foglalkozásnak is beillő szeánsz után már büszkén újságolja nekünk a hely nevét az odajutás pontos módját és a főpincér feleségének kedvenc virágát.

Ez a tudás sajnos nem elsajátítható, de a Triplingóval azért bárki eligazodhat szinte bármennyire idegen környezetben, persze sokkal kevésbé látványos formában. De mit is kapunk pontosan?

Csaknem 2000 hasznos kifejezést 13 nyelven, 19 nyelven tudó szinkrontolmácsot, illetve percenként 3 dollárért egy valódi tolmács segítségét is igénybe vehetjük, 10 000 szavas offline szótárt, nyelvleckéket, valutaváltót és borravaló-kalkulátort, kulturális gyorstalpalót, és még számos valóban hasznos szolgáltatást az idegen országokban való eligazodáshoz.

Az iOS és Android készülékekre elérhető alkalmazás ingyenes, mindössze néhány speciális szolgáltatáshoz szükséges a zsebünkbe nyúlni.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására január 25-én.

A HRKOMM Award 2017 győztes pályázatainak bemutatása. Időpont: 2018. február 13.

Toborzásaink kiegészítése LinkedIn kampányokkal. Mire jó, hogyan használható, kinek érdemes, kinek nem? Március 6., 08:30

Gyakorlati Facebook útmutató: Recrutiment branding a gyakorlatban, eszközök és lépések több és releváns jelentkezőért. Március 6., 13:00

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 09.

hirdetés