hirdetés
hirdetés

Appajánló

TripIT – kell egy útitárs

Kilenc megbeszélés hat városban három nap alatt – az ilyen helyzetekben nyújthat segítséget ez az alkalmazás, amely a legjobb asszisztensek nyomdokain járva hatékonyan menedzseli az üzleti utazásokkal kapcsolatos információk kezelését, ráadásul akkor is velünk lehet, ha többezer kilométerre vagyunk az irodánktól.

A TripIT a repülési, hotelfoglalási, autókölcsönzési információkat rendszerezi a felhasználók számára, és készít ezekből egy könnyen átlátható listát. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy az alkalmazás fejlesztői által megadott címre el kell küldeni a foglalás megerősítéséről kapott visszajelzést, és a rendszer már dolgozik is helyettünk. A megoldás érdekessége, hogy még azt is megmondja, hogy a reptérről milyen irányban elindulva juthatunk el a hotelbe, vagy éppen a megbeszélés helyszínére, és mekkora távolságot kell megtennünk.

Ráadásul ezekhez a hasznos információkhoz akkor is hozzáférhetnek a felhasználók, ha éppen nincs internetkapcsolatuk. A TripIT Androidon, iOS-en, Windows Phone-on és BlackBerry-n is elérhető. Van ingyenes verziója is, de a nagyobb funkcionalitású fizetős változat is mindössze 225 forintba kerül. 

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására január 25-én.

A HRKOMM Award 2017 győztes pályázatainak bemutatása. Időpont: 2018. február 13.

Toborzásaink kiegészítése LinkedIn kampányokkal. Mire jó, hogyan használható, kinek érdemes, kinek nem? Március 6., 08:30

Gyakorlati Facebook útmutató: Recrutiment branding a gyakorlatban, eszközök és lépések több és releváns jelentkezőért. Március 6., 13:00

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 09.

hirdetés