hirdetés
hirdetés

Appajánló

TripIT – kell egy útitárs

Kilenc megbeszélés hat városban három nap alatt – az ilyen helyzetekben nyújthat segítséget ez az alkalmazás, amely a legjobb asszisztensek nyomdokain járva hatékonyan menedzseli az üzleti utazásokkal kapcsolatos információk kezelését, ráadásul akkor is velünk lehet, ha többezer kilométerre vagyunk az irodánktól.

A TripIT a repülési, hotelfoglalási, autókölcsönzési információkat rendszerezi a felhasználók számára, és készít ezekből egy könnyen átlátható listát. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy az alkalmazás fejlesztői által megadott címre el kell küldeni a foglalás megerősítéséről kapott visszajelzést, és a rendszer már dolgozik is helyettünk. A megoldás érdekessége, hogy még azt is megmondja, hogy a reptérről milyen irányban elindulva juthatunk el a hotelbe, vagy éppen a megbeszélés helyszínére, és mekkora távolságot kell megtennünk.

Ráadásul ezekhez a hasznos információkhoz akkor is hozzáférhetnek a felhasználók, ha éppen nincs internetkapcsolatuk. A TripIT Androidon, iOS-en, Windows Phone-on és BlackBerry-n is elérhető. Van ingyenes verziója is, de a nagyobb funkcionalitású fizetős változat is mindössze 225 forintba kerül. 

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Hosszabbított nevezési határidő: 03.20.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Március 21., 09:00

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés