hirdetés
hirdetés

Appajánló

TripIT – kell egy útitárs

Kilenc megbeszélés hat városban három nap alatt – az ilyen helyzetekben nyújthat segítséget ez az alkalmazás, amely a legjobb asszisztensek nyomdokain járva hatékonyan menedzseli az üzleti utazásokkal kapcsolatos információk kezelését, ráadásul akkor is velünk lehet, ha többezer kilométerre vagyunk az irodánktól.

A TripIT a repülési, hotelfoglalási, autókölcsönzési információkat rendszerezi a felhasználók számára, és készít ezekből egy könnyen átlátható listát. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy az alkalmazás fejlesztői által megadott címre el kell küldeni a foglalás megerősítéséről kapott visszajelzést, és a rendszer már dolgozik is helyettünk. A megoldás érdekessége, hogy még azt is megmondja, hogy a reptérről milyen irányban elindulva juthatunk el a hotelbe, vagy éppen a megbeszélés helyszínére, és mekkora távolságot kell megtennünk.

Ráadásul ezekhez a hasznos információkhoz akkor is hozzáférhetnek a felhasználók, ha éppen nincs internetkapcsolatuk. A TripIT Androidon, iOS-en, Windows Phone-on és BlackBerry-n is elérhető. Van ingyenes verziója is, de a nagyobb funkcionalitású fizetős változat is mindössze 225 forintba kerül. 

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Tervezzük meg együtt a munkavállalód élményét! Időpont: szeptember 28.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Díjátadó: október 9., 19.00

Coaching eszközök a gyakorlatban hr-eseknek, coaching szemléletű vezetőknek és coachoknak október 11-én.

Gyakorlati útmutató lépésről lépésre október 16-án.

Részletes program hamarosan! 2018. november 15.

hirdetés