hirdetés
hirdetés

Todoist

A jó munka alapfeltétele a szervezettség, de a fecnik elkallódnak, a határidőnapló elavult, a titkárnő vagy éppen titkár pedig nem lehet mindig kéznél. Olyan applikációk közül válogattunk, melyek méltó, XXI. századi színvonalra emelhetik a munka- vagy éppen a dolgos mindennapok megszervezését.


Ha csapatban dolgozunk, akkor a Todoist appot nehezen tudják csak megszorongatni a vetélytársak. Kicsit ki is lóg a lóláb, hiszen lényegesen többről van szó, mint egy egyszerű feladatütemezőről, vagy angolosan szólva „to-do” listáról. Kis túlzással egy komplett online vállalatirányítási rendszert kapunk, amiben akár teljes csapatok, részlegek feladatait határozhatjuk meg, adhatunk nekik prioritást és felelősségi kört. A legjobb az egészben, hogy egyrészt minden elképzelhető platformon elérhető, azaz nem kell lecserélni a teljes gépparkot, van iOS, Android, Windows, de akár webalapú platformja is, másrészt pedig igen nagyfokú integrációt valósít meg, Gmail, Outlook, Dropbox, GoogleDrive, csak hogy néhányat említsünk. Az elmondva bonyolult, valójában inkább a szó legpozitívabb értelmében komplex rendszer végső kicsengése egy napi nézet, ahol mindenki az aznapi teendőit, és azok állapotát követheti nyomon. Az alapverzió ingyenes, évi 29 dollárért azonban akár pluszfunkciókat is vásárolhatunk.

 

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

hirdetés