hirdetés
hirdetés

Todoist

A jó munka alapfeltétele a szervezettség, de a fecnik elkallódnak, a határidőnapló elavult, a titkárnő vagy éppen titkár pedig nem lehet mindig kéznél. Olyan applikációk közül válogattunk, melyek méltó, XXI. századi színvonalra emelhetik a munka- vagy éppen a dolgos mindennapok megszervezését.


Ha csapatban dolgozunk, akkor a Todoist appot nehezen tudják csak megszorongatni a vetélytársak. Kicsit ki is lóg a lóláb, hiszen lényegesen többről van szó, mint egy egyszerű feladatütemezőről, vagy angolosan szólva „to-do” listáról. Kis túlzással egy komplett online vállalatirányítási rendszert kapunk, amiben akár teljes csapatok, részlegek feladatait határozhatjuk meg, adhatunk nekik prioritást és felelősségi kört. A legjobb az egészben, hogy egyrészt minden elképzelhető platformon elérhető, azaz nem kell lecserélni a teljes gépparkot, van iOS, Android, Windows, de akár webalapú platformja is, másrészt pedig igen nagyfokú integrációt valósít meg, Gmail, Outlook, Dropbox, GoogleDrive, csak hogy néhányat említsünk. Az elmondva bonyolult, valójában inkább a szó legpozitívabb értelmében komplex rendszer végső kicsengése egy napi nézet, ahol mindenki az aznapi teendőit, és azok állapotát követheti nyomon. Az alapverzió ingyenes, évi 29 dollárért azonban akár pluszfunkciókat is vásárolhatunk.

 

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

A Kreatív szaklap ismét meghirdette a business to business kommunikációs versenyt, melyre az elmúlt év legjobb B2B kommunikációs megoldásaival jelentkezhetnek ügynökségek, a megbízói oldal képviselői, szolgáltatók és médiumok. Nevezési határidő:09.07.

Részletes program hamarosan! SAVE THE DATE: 2018. november 15.

hirdetés