hirdetés
hirdetés

Appajánló

Szkennel és pdf-fé alakít a csoda applikáció

Nem elég, ha egy app szkennelni tud, a vonzerő abban rejlik, ha szerkszthetővé is teszi a végeredményt. 

„Alakíts át és oszd meg” – akár ez is lehetne ennek a mobilalkalmazásnak a mottója. Az MDS3 (Mobile Doc Scanner 3 + OCR) alapfunkcióját pontosan meghatározza a neve, hiszen a dokumentumok mobiltelefonnal történő beszkennelésében segít. Mindezt villámgyorsan képes elvégezni – néhány másodperc alatt akár több oldalt is fel tud dolgozni –, és számos speciális kiegészítővel is ellátták.

Így például automatikusan korrigálja a torzítást, kiegyenlíti a fényerőt, így kiváló minőségű végeredményt produkál. Igazi vonzerejét mégsem ez adja, hanem a nevében is rejlő három plusz betű, illetve az, amit takarnak. Az OCR ugyanis az optikai karakterfelismerésre utal, ami lehetővé teszi, hogy a beszkennelt dokumentumokat – legyen szó akár egy éttermi vagy üzleti számláról, esetleg egy magazinban látott, izgalmas cikkről – átalakítja PDF-fájlokká. Aki próbált már rossz minőségű fénykép alapján átmásolni egy hosszabb szöveget, vagy felvinni adatokat egy adatbázisba, azonnal értékelni tudja egy ilyen megoldás előnyeit, hiszen az olvasható, szerkeszthető állománnyá alakított dokumentumot sokkal könnyebb kezelni. Az MDS3 csak androidos eszközökön érhető el, és 1000 forintba kerül.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

A CMA nevezései között ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! Új versenyünkre, az Influra az elmúlt két év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk. Nevezési határidő: április 11.

hirdetés