hirdetés
hirdetés

Köszönjük!

Rekordmennyiségű nevezés érkezett a HRKOMM AWARD-ra!

Harmadszorra hirdettük meg a nagysikerű, HR-es és kommunikációs szakmának szóló versenyünket, melyre idén rekordszámú nevezés érkezett.

Az idei, újragondolt HRKOMM AWARD versenyükre rekordszámú, hajszál híján száz nevezés érkezett, az ország legnagyobb vállalataitól kezdve néhány KKV-ig rengetegen szerették volna bemutatni, hogy mit tettek a vállalati jóllétért az elmúlt egy évben.

A tavalyi és tavalyelőtti tapasztalatok alapján új kategóriákat is meghirdettünk, úgymint: „környezettudatos munkahely” vagy „Z generációnak szóló kommunikáció”, és két új különdíjat is kiosztunk a legvállalkozószelleműbb HR-osztálynak és a legkreatívabb HR-komminikációs ügynökségnek.

További újításokat vezettünk be a kategóriák felosztásában, azaz idén már nem csak a tartalmat, de a formát is külön díjazzuk. Mindezeken túl a zsűriben is felfedezhetőek új szakemberek.

A 14 fős zsűri, Kreiter Évával, a Dreher HR-vezetőjével az élén most megkezdi a munkáját. Az online zsűrizés után meghirdetjük a finalisták listáját, akik közül a személyes zsűrizés keretében kiválasztjuk a díjazottakat. A díjátadásra október 7-én este kerül sor.

Köszönjük minden pályázónak a részvételt, további részletekkel hamarosan jelentkezünk.

hirdetés

Címkék

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Újrahasznosítottuk 2019 egyik legsikeresebb KREATÍV rendezvényét: itt a Green Wave 2020! November 18-án fókuszban a fenntarthatóság és a marketing!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés