hirdetés
hirdetés

Appajánló

Package Tracker Pro – ellenőrzött csomagok

Egy vállalkozás számos okból küldhet csomagot, azonban szinte biztos, hogy minden esetben rendkívül fontos, hogy a küldemény időben és az előre megadott helyre érkezzen.

Erről természetesen a kiszállítást végző cégnek kell gondoskodnia, azonban nem árt, ha nyomon tudjuk követni, éppen hol tart csomagunk sőt, akár az egész, csomagküldéssel kapcsolatos tevékenységünket egy helyen tudjuk kezelni. A Package Tracker Pro alapszolgáltatása, ahogyan arra a neve is utal a küldemények nyomon követésére vonatkozik. Az alkalmazás fejlesztői számos futárcéggel, illetve postai szolgáltatóval kötöttek megállapodást, többek között a DHL-el, az UPS-szel, TNT-vel, FedEx-szel.

Sajnos a Magyar Posta egyelőre nem szerepel a partnerek listáján, azonban ha a már említett globális cégekre bízzuk a szállítást, akkor máris élhetünk az applikáció kínálta lehetőségekkel. A program révén csoportosíthatjuk a feladott csomagokat a kiszállítást végző cégek alapján, de akár aszerint is, hogy mennyi idő van hátra a célba érkezésükig.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására január 25-én.

A HRKOMM Award 2017 győztes pályázatainak bemutatása. Időpont: 2018. február 13.

Toborzásaink kiegészítése LinkedIn kampányokkal. Mire jó, hogyan használható, kinek érdemes, kinek nem? Március 6., 08:30

Gyakorlati Facebook útmutató: Recrutiment branding a gyakorlatban, eszközök és lépések több és releváns jelentkezőért. Március 6., 13:00

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 09.

hirdetés