hirdetés
hirdetés

Appajánló

Package Tracker Pro – ellenőrzött csomagok

Egy vállalkozás számos okból küldhet csomagot, azonban szinte biztos, hogy minden esetben rendkívül fontos, hogy a küldemény időben és az előre megadott helyre érkezzen.

Erről természetesen a kiszállítást végző cégnek kell gondoskodnia, azonban nem árt, ha nyomon tudjuk követni, éppen hol tart csomagunk sőt, akár az egész, csomagküldéssel kapcsolatos tevékenységünket egy helyen tudjuk kezelni. A Package Tracker Pro alapszolgáltatása, ahogyan arra a neve is utal a küldemények nyomon követésére vonatkozik. Az alkalmazás fejlesztői számos futárcéggel, illetve postai szolgáltatóval kötöttek megállapodást, többek között a DHL-el, az UPS-szel, TNT-vel, FedEx-szel.

Sajnos a Magyar Posta egyelőre nem szerepel a partnerek listáján, azonban ha a már említett globális cégekre bízzuk a szállítást, akkor máris élhetünk az applikáció kínálta lehetőségekkel. A program révén csoportosíthatjuk a feladott csomagokat a kiszállítást végző cégek alapján, de akár aszerint is, hogy mennyi idő van hátra a célba érkezésükig.

Buzás Gábor
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés