hirdetés
hirdetés

Mindennapi szükségletekre költhető

Nemzeti Utalvány: a kézzelfogható juttatás

Új, magyar szereplő jelent meg a hazai juttatási piacon: a Magyar Utalvány Zrt. A cég terméke, a Nemzeti Utalvány egyéb csekély értékű juttatásként évente egyszer, a minimálbér 10 százalékáig, kedvezményes adózással adható munkavállalóknak, illetve közvetlen hozzátartozóiknak is. Idei összege 16 100 forint. A Nemzeti Utalvány már elérhető, kizárólag papír alapon.

A magyar cafeteria-piacról 2019 végével eltűnt az Erzsébet-utalvány, a keletkezett piaci űrt szeretné kitölteni a Magyar Utalvány Zrt., amely a magyar juttatási piac egyetlen 100 százalékban hazai tulajdonú szereplője.

Mivel a koronavírus-világjárvány súlyos gazdasági válságot eredményezett, felértékelődött minden olyan lehetőség, amely segíti a munkáltatók költségeinek optimalizálását, ugyanakkor a gondoskodó imázsát is építi. Ebben lesz a vállalkozások partnere a kedvező adózású Nemzeti Utalvány. Típusai: Nemzeti Ajándékutalvány, Nemzeti Iskolakezdési Utalvány, Nemzeti Ruházati Utalvány, Nemzeti Számítástechnikai Utalvány.

A kizárólag papír alapú utalvány előnye többek között, hogy kedvező adózású, hiszen mindössze 35,99 százalék közteherrel adható. A munkavállaló pedig valódi pluszjuttatásnak értékeli, mert mindennapi szükségletekre költhető, nincs korlátozva bizonyos területekre a felhasználhatósága.

Rengeteg a kérdés idén a béren kívüli juttatások körül. Csak az biztos: a koronavírus-járvány a cafeteria piacát is teljesen átalakította és már most arra kényszeríti a munkáltatókat, hogy mérlegeljék idei lehetőségeiket. A Nemzeti Utalvány segít megtalálni a legmegfelelőbb megoldást! További információt, ajánlatot szeretne? Keresse fel weboldalunkat: https://nemzetiutalvany.hu/ (x)

hirdetés

Címkék

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Meghosszabbított nevezési határidő: 2020. november 27.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

hirdetés