hirdetés
hirdetés

Appajánló

Mini könyvelő a zsebünkben

Mindenfelé kallódó blokkok, számlák végeláthatatlan sora, kaotikus költségelszámolás. Ismerős? A Smart receipts nevű applikációval többé már nem!

A Smart receipts alkalmazás olyan akár egy mindig kéznél levő könyvelő, amivel beolvashatjuk a különféle számlákat és blokkokat. Az app rendszerezi és tárolja a bescannelt adatokat, amivel rengeteg időt spórolhatunk magunknak.

Ezzel az okos kis alkalmazással gond nélkül nyomon követhetjük a vállalkozásunk költségvetését, anélkül, hogy mi magunk töltenénk hosszú órákat a számlák bepötyögésével. A bevitt adatok alapján pedig készíthető kimutatás, valamint nyomon követhejük a kiadásainkat.

Forrás: play.google.com

A telefon kamerájával egy pillanat alatt bescannelhetünk számlákat, az app pedig importálja az adatokat egy pdf vagy csv fájlba.

Az applikáció ingyenes, egyaránt elérhető a Google Play Áruházban és az App Store-ban!

Sas Eszter Krisztina, online szerkesztő/újságíró
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra március 22-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

hirdetés