hirdetés
hirdetés

Appajánló

Mini könyvelő a zsebünkben

Mindenfelé kallódó blokkok, számlák végeláthatatlan sora, kaotikus költségelszámolás. Ismerős? A Smart receipts nevű applikációval többé már nem!

A Smart receipts alkalmazás olyan akár egy mindig kéznél levő könyvelő, amivel beolvashatjuk a különféle számlákat és blokkokat. Az app rendszerezi és tárolja a bescannelt adatokat, amivel rengeteg időt spórolhatunk magunknak.

Ezzel az okos kis alkalmazással gond nélkül nyomon követhetjük a vállalkozásunk költségvetését, anélkül, hogy mi magunk töltenénk hosszú órákat a számlák bepötyögésével. A bevitt adatok alapján pedig készíthető kimutatás, valamint nyomon követhejük a kiadásainkat.

Forrás: play.google.com

A telefon kamerájával egy pillanat alatt bescannelhetünk számlákat, az app pedig importálja az adatokat egy pdf vagy csv fájlba.

Az applikáció ingyenes, egyaránt elérhető a Google Play Áruházban és az App Store-ban!

Sas Eszter Krisztina, online szerkesztő/újságíró
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

Ismét HR konferencia: ez alkalommal a kékgalléros kihívásokat vesszük górcső alá. Save the date: szeptember 20.

Tervezzük meg együtt a munkavállalód élményét! Időpont: szeptember 28.

Coaching eszközök a gyakorlatban hr-eseknek, coaching szemléletű vezetőknek és coachoknak. Időpont: október 11., 09.00 - 16.00

Részletes program hamarosan! 2018. november 15.

hirdetés