hirdetés
hirdetés
hirdetés

HRKOMM Award 2017 Best Practices

Mindfulness a dolgozói kiégettség ellen

A HRKOMM Award 2017 nyertes pályázatait bemutató sorozatunk következő állomásán a "Munkavállalók felé irányuló kommunikációs megoldások" kategórián belül a legjobb dolgozói céges esemény ezüstérmes megoldását mutatjuk be.

Az elmúlt két évben az MEC vállalatcsoporton belül három dolgozó is stresszel, pánikkal és depresszióval kapcsolatos betegségekkel küzdött, és emiatt kellett félbeszakítania karrierjét, vagy pályát módosítania. Emellett a cég három másik kolléganője egymástól függetlenül érdeklődött az iránt, hogyan lehetne megoldani, hogy jobban tudják kezelni a stresszt.

Egy rövid beszélgetést egy meeting, majd egy, a munkatársakból verbuválódott projektcsapat megalapítása követte, így elég gyorsan kialakult az a csapat, amely azóta a munkáján felül az MMS workshopokat is szervezi.

A projekt célja az lett, hogy a kollégák tanulják meg kezelni a stresszt olyan aktivitásokon keresztül, amelyek örömet okoznak, és a mindfulness lényegét követik: egy pontra fókuszálással, egyetlen tevékenységre összpontosítással kikapcsolják az agyalást, megszüntetik az ártalmas hatást kiváltó multitasking jelenséget, legalább arra az időre, amíg a tevékenységet végzik. Ezzel létrejön bennük az igény, hogy újra át tudják élni, és mindennapjaikba is beépítsék a nyugalom, az egyre figyelés élményét.

A sikerkritériumok a következők voltak: betegségek kialakulásának csökkenése, első félév utáni második félévre, folytatásra való igény, összetartóbb közösség, global survey elégedettség, work-life balance értékek javulása.

Innét töltheted le a pályázatot bemutató PDF-et!

hirdetés

Fileok

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

hirdetés