hirdetés
hirdetés
hirdetés

Videó

Merj kitűnni a tömegből!

Videósorozatunk következő részében egy újabb játékos, kreatív és innovatív employer branding videót mutatunk be, amellyel az Y és Z generáció is hatékonyan megszólítható.

A Dropbox vállalása a bábfigurák felhasználásával mindenképpen kockázatos, azonban – vagy talán pont ebből adódóan – figyelemfelkeltő is. Nem egy átlag employer branding videó, és pont ez adja a sikerét. Az emberek könnyebben megjegyzik, mert kiemelkedik a sablonos és egy kaptafára hajazó kampányok közül.

A videóban Dropbox alkalmazottak, vagyis a helyükbe lépő bábuk mesélik el, miért szeretik a cégüket. Kreatív megközelítésben tálalják a vállalat legnagyobb előnyeit és a jövőre mutató fejlődési lehetőségeket: a munkakörnyezetet, a különféle csapatokat, a szervezeti értékeket, mindezt játékos és közérthető formában.

A Dropbox példamutató abban tekintetben, hogy arra ösztönzi a vállalatokat, hogy merjenek különbözni, mivel így ragadható meg a jövőbeli munkavállalók figyelme!

Sas Eszter Krisztina, online szerkesztő/újságíró
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

hirdetés